FestspKSund21_Knapp

Nye kunstneriske rådgivere hos Festspillene i Bergen

Festspilldirektør Bergljót Jónsdóttir har fire kunstneriske rådgivere. To av disse er nye – regissøren John Retallack og produsenten Alex Poots. Begge er bosatt i London.

Kalender

Kammermusikkonsert

27/07/2021 Kl. 19.00

Viken

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

05/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

08/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Regimentets Datter av Gaetano Donizetti

11/08/2021 Kl. 19.30

Viken

Erling Dahl jr., direktør ved Troldhaugen, og Pål Christian Moe, repertoarsjef ved Opera National d’Paris, fortsetter begge, mens Neil Wallace, direktør ved Stichting Stadsschouwbourg en Concertgebouw Haarlem går ut.

John Retallack er i dag frilanser, men har tidligere vært tilknyttet Oxford Stage Company og Oldham Coliseum, begge steder som kunstnerisk leder. Retallack hadde regien på Beckett-stykkene “Steg” og “Gyngestolen” som ble satt opp på Lepramuséet under Festspillene 1999. Han regisserte også både åpningsseremonien og åpningsforestillingen under Festspillene 2000.

Alex Poots har både produsert og programmert arrangementer med stor spennvidde: musikk i ulike former, dans og cross-over forestillinger for festivaler og faste arenaer. Poots etablerte, produserte og programmerte den prisvinnende FLUX-festivalen som med sitt tilbud om jazz, samtidsmusikk, rock og pop i tre år fungerte som et dynamisk alternativ til festivalen i Edinburgh. Han er også tilknyttet blant annet Barbican Centre i London og Channel 4 på prosjektbasis.

For mer informasjon, kontakt:
Informasjonssjef Henning Målsnes
Tlf: 55 21 06 31 / 91 59 83 92
Fax: 55 21 06 40
E-mail: henning.malsnes@fib.no

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Stillinger

Kulturskolelærer – breddeprogram musikk

Fredrikstad kommune – Kulturskolen

Kulturskolelærer – Dans/Jazzdans

Fredrikstad kommune – kulturskolen

Produsenter

Bodø2024 IKS

Kantor / Organist

Folldal Kirkelige Fellesråd

Basstrombone

Den Norske Opera & Ballett

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev