Arnfinn Bjerkestrand og Lars Chr. Fjeldstad, MFO

Lars Chr. Fjeldstad ansatt som jurist i MFO

Musikernes fellesorganisasjon har ansatt Lars Chr. Fjeldstad (33) i den nyopprettede stillingen som jurist med hovedarbeidsfelt innenfor opphavs- og avtalerett. Fjeldstad kommer fra Grammofonartistenes forening (Gramart) hvor han i dag er leder for rådgivende avdeling.

Kalender

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

22/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Musikernes Fellesorganisasjon forteller at det var omlag 40 søkere til stillingen, og den avsluttende intervjurunden omfattet ni av disse. Forbundets stillingsutvalg var enstemmig i sin innstilling.

— Vi er svært godt fornøyd med at Lars har takket ja til stillingen, sier forbundsleder Arnfinn Bjerkestrand.

— Flere av søkerne dokumenterte solid kompetanse og uttrykte genuin interesse for å arbeide i MFO, så Lars sin lange relevante arbeidserfaring ble utslagsgivende for oss.

Foruten juridisk rådgivning og bistand i enkeltsaker til MFOs medlemmer, særlig innenfor artist- og band-segmentet, vil Lars Chr. Fjeldstad få mye å bestille på feltet opphavsrett og digitale medier. Han vil i følge MFO også spille en viktig rolle i forbundets kurs- og opplæringsvirksomhet, og bistå forbundets forhandlingsavdeling ved behov innenfor alle tariffområder.

Lars Chr. Fjeldstad tiltrer stillingen i begynnelsen av 2006 etter nærmere avtale.

MFO er med 6700 medlemmer landets største fagforbund for utøvende kunstnere og pedagoger. Hjemmesidene deres, der du også finner freske musikknyheter fra Ballade og andre norske nettsteder, kan du studere nærmere her.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev