Music Export Norway Norway Now tag

Eksportseminar i New York

Music Export Norway og Music Export Denmark har gått sammen om å arrangere et norsk/dansk nettverksseminar med amerikansk musikkbransje. Seminaret finner sted 28. november i Scandinavia House, New York City.

Kalender

BACH – HAYDN – BACH

03/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Det vil delta ca 40 danske og norske musikkbransje delegater som hovedsaklig arbeider i plateselskap eller management. Fra amerikansk musikkbransje vil det være ca 50 delegater.

Hensikten med seminaret er å gjøre toneangivende aktører fra amerikanske musikkbransje oppmerksomme på hva som skjer på den norske og danske musikkscenen og samtidig gi norsk/dansk musikkbransje muligheten til å knytte kontakter.

Det er foredragsholdere med solid erfaring som vil bidra på seminaret. Moderator er Brandon Stousy (pitchforkmedia.com, Spin, Village Voice). Key note speaker er Seymour Stein (CEO Sire records). Blant de øvrige deltakerne finner vi journalisten David Fricke (senior editor i Rolling Stone) som vil dele sine perspektiv om norsk musikk og Adam Shore (Vice records) som har hatt suksess med import av band som The Streets, Bloc Party – og nå nylig 120 Days på det amerikanske markedet.

Music Export Norway er et service- og kompetansesenter for eksportører av norske musikkprodukter. MEN skal primært konsentrere sin virksomhet om å styrke norsk musikkbransje på den internasjonale arena. De skal også tilrettelegge internasjonale eksportfremstøt, og bistå med å tilrettelegge forholdene for eksport av norsk musikk.

Scandinavia House, NYC 28. november.

Stillinger

Stipendiat i musikk

Universitetet i Stavanger

Kantor/organist – 100%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor – 50%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor/ organist

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Forskningsbibliotekar

Nasjonalbiblioteket

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev