Glenn Erik Haugland

– Det nest dummeste jeg har hørt, Fiskvik…

– La gå at det har gått sport i å «ta» Sæmund Fiskvik de siste månedene, men mannen kan ikke annet enn å takke seg selv så lenge han evner å si så mye rart som han gjør, mener Norsk Komponistforenings formann, Glenn Erik Haugland.

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Av Glenn Erik Haugland, Norsk Komponistforening

La gå at det har gått sport i å «ta» Sæmund Fiskvik de siste månedene, men mannen kan ikke annet enn å takke seg selv så lenge han evner å si så mye rart som han gjør.

På Bylarm i Kristiansand i helgen klarte han det igjen: «Kulturrådet er Norsk Komponistforenings kronjuvel» påstår Fiskvik bombastisk.

Vel plumpet, Fiskvik, spesielt tatt i betraktning at ingen organisasjoner har innstillingsrett eller forslagsrett til posisjoner i Kulturrådet Norsk Komponistforening har i motsetning til en rekke andre organisasjoner for tiden ingen medlemer i rådet i motsetning til eksempelvis populærkomponistorganisasjonen NOPA som har Tove Karoline Knutsen sentralt plassert i rådet!

Kan vi ikke slutte med dette tullet, erkjenne hverandres ulike behov slik at norsk musikkliv kan utvikle seg videre. Behovet for finansieringsordninger, ikke minst for pop og rock bransjen er prekært.

Fiskviks «Sharon-strategi» har lite for seg.

Se bare hvor langt NKF-NOPA dialogen har ført oss i TONO!

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.