Knut Steen 2005

Balladeredaktøren: – Takk for meg!

– Avisen du nå leser har nylig avrundet sitt suverent beste år noensinne, både i forhold til bredde og lesertall. Samtidig går vi inn i spennende tider, som også innebærer et lite stolbytte, skriver Balladeredaktør Knut Steen: – Fra i dag fratrer undertegnede redaktørstillingen i Ballade, for å ta tømmene som prosjektkoordinator i MIC Media AS. Etter et år i det samme selskapets tjeneste, vender Arvid Skancke-Knutsen nå tilbake til redaktørstolen, kan Steen fortelle.

Kalender

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

05/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

08/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Regimentets Datter av Gaetano Donizetti

11/08/2021 Kl. 19.30

Viken

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

19/08/2021 Kl. 18.00

Oslo

Av Knut Steen, redaktør for Ballade

Etter en del hektiske år som Arvid Skancke-Knutsens høyre hånd, har undertegnede i tillegg fått mulighet til å lede Norges kanskje viktigste musikkavis fra redaktørstolen – en tillit jeg har satt stor pris på.

Det har vært utrolig givende; og takket være Bjørn Hammershaug, Carl Kristian Johansen og Ida Habbestad har vi også klart å levere et Ballade som innholdsmessig er bredere og mer spenstig enn noensinne.

Vår belønning er et stadig større engasjement fra dere lesere, som det nå er flere av enn noen gang tidligere.

Fordi dere forteller oss hva slags Ballade dere vil ha – og fordi mange av dere bidrar aktivt til å gjøre oss til det vi er – kan vi fortsette å informere, diskutere, begeistre og forarge. At mange bruker oss som primær-medie på norsk musikk og bransjeliv, er vi veldig stolte av.

Dette kommer selvfølgelig ikke til å forandre seg selv om undertegnede har fått et tilbud som simpelthen er for spennende til å la ligge. Jeg er svært glad for å kunne legge et vitalt Ballade tilbake i Arvid Skancke-Knutsens svært kapable hender, brette opp mine egne ermer og ta fatt på nye utfordringer i MIC Media AS.

Men når det er sagt: Har man først klort seg fast i Ballade, er det veldig vanskelig å bare ”slutte”. Så selv om undertegnede nå går ut av den redaksjonelle Ballade-produksjonen, ser jeg ikke bort for at det kan tikke inn en artikkel med min signatur i ny og ne.

Hvis redaktøren tillater det, selvfølgelig.

Takk for meg!

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev