Odin Adelsten Aunan Bohmann

Ballade hos Startsiden.no

Ballade.no har fått svært så hyggelig omtale på musikksidene til den meget bra nettportalen ABC Startsiden, der vi omtales blant verdens beste nettsteder for musikk. Om du ønsker å avgi din stemme på oss, kan du lese mer om saken her.

Kalender

Glogerfestspillene: Klassisk fra dA til nÅ

28/01/2022 Kl. 18:00

Viken

Glogerfestspillene: Festkonsert

28/01/2022 Kl. 20:00

Viken

Glogerfestspillene: Med egne ord

28/01/2022 Kl. 09:30

Viken

Glogerfestspillene: Vox Humana

29/01/2022 Kl. 17:00

Viken

Den norske webportalen ABC Startsiden er et av landets ledende samlingspunkter på nettet, og tilbyr bl.a. søkemaskiner, egne nyhetstjenester og pekere til en hel rekke kategorier. En av disse kategoriene er Musikk, der nettstedet legger ut omtaler av noen av de beste musikksidene. Bare et par dager etter åpningen var Ballade.no funnet verdig en plass – sammen med store, internasjonale musikkguider som The Ultimate Bandlist, Microsoft Music Central og All-Music Guide.

” Svært god dekning”
Ballade.no blir omtalt på denne måten av ABC Startsiden:

”Norsk Musikkinformasjons nettavis (Ballade) har en svært god dekning av norsk musikkliv. Her finner du blant annet personoversikt, samt presentasjon av nyheter, begivenheter og utgivelser.”

Det eneste andre norske musikknettstedet som finnes på musikk-hovedsiden til ABC Startsiden er den utmerkede Norwegian Bandindex , som er en oversikt over norske artisters hjemmesider med omtaler og vurderinger. Lenken til Norwegian Bandindex finner du for øvrig ved å gå inn på vår seksjon for populærmusikk, der vi har lagt inn en fast peker til dem.

De øvrige, håndplukkede musikk-nettstedene er All-Music Guide (USA), The Ultimate Bandlist (USA), Dotmusic (UK), Global Electronic Music Marketplace (USA), Microsoft Music Central (USA) og Sonicnet (USA).

— Stem på Ballade!
ABC Startsiden har også lagt inn en stemmefunksjon, der nettstedets brukere kan vurdere stedene som er plukket ut på en skala fra 1 til 10, der 10 poeng er høyest oppnåelige poengsum. Per 13. oktober har fireogførti brukere benyttet anledningen til å stemme på oss, og gitt oss høyst respektable 8.32 i snittkarakter. Det gir oss faktisk ledelsen på statistiken, der The Ultimate Bandlist er vår nærmeste «konkurrent» med 7.73 og 59 stemmer. Deretter følger vår kollega Norwegian Bandindex med 7.63 poeng og 70 stemmer, samt All-Music Guide med 7.62 poeng og 108 stemmer. Det betyr med andre ord at Ballade bare mangler seks stemmer, før vi suser inn på Startsidens liste over de mest populære nettstedene i Norge.

Vi oppfordrer gjerne våre lesere til å si sin mening om oss, og ville synes det var svært hyggelig om dere også gjør dette via denne tjenesten fra ABC Startsiden. Om femti personer eller flere stemmer på oss via ABC Startsiden, får vi også muligheten til å bli med på en oversikt over de hundre beste pekerne på nettet. Lenken til ABC Startsidens musikkside finner du her.

Du kan også stemme direkte herfra:

Stillinger

Produsent

Foreningen Oslo Sinfonietta og Cikada

Produsent / Arrangementssjef

Grieg in Bergen Int Festival

Musikkfaglig medarbeider

Musikk I Skolen

Festivalsjef/ kunstnerisk leder

Riddu Riddu Festivála

Universitetslektor i gehørtrening

Norges musikkhøgskole (NMH)

Country Manager

Musikkundervisning Norge AS

PR & Markedsansvarlig

Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene

Solo OBO Bodø

Arktisk Filharmoni

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this