Satyricon 2006 (Foto: Per Heimly)

Inferno Music Conference

I 2006 fikk Inferno Metal Festival et faglig innhold på festivalen. Inferno Music Conference har som mål å bringe internasjonal musikkbransje sammen, blant annet gjennom speddmeetings.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Inferno Metal Festival har blitt ett årlig samlingssted for den internasjonale metal-musikkbransjen. Med sin dragningskraft på metalfans fra utlandet opplever festivalen tilstrømming av flere viktigte personer innenfor denne delen av musikkbransjen.

Inferno Metal Festival opprettet i 2006 Inferno Music Conference (IMC) i samarbeid med Musikernes fellesorganisasjon (MFO). Inferno og MFO har ingått en avtale om videreutvikle og utvide IMC i 2008 og 2009.

IMC handler om å bringe musikkbransjen sammen – til å nettverke, inspirere hverandre, diskutere, dele ideer, gjøre business og dytte metal scenen et steg fremover. I løpet av de to siste konferansen har det blitt gjennomført over 3500 speedmeetings. Nye kontakter har blitt skapt og gamle har blitt opprettholdt, heter det i en pressemelding fra Inferno.

— IMC er med sitt tredje år blitt Nordens ledende bransjetreff for alle som jobber med metallmusikk. Årets program gjenspeiler dette, og vi har utvidet seminarprogrammet til hver dag grunnet den store interessen for dette sjangerspissede arrangementet. Vi gleder oss til å sette i gang!, sier Anders Odden, musiker og prosjektleder i IMC i pressemeldingen.

Årets bookinger så langt inkluderer blant annet Satyricon, Behemoth, 1349, Destruction, Overkill, Cult of Luna og Tristania.

Komplett program offentliggjøres 26. januar. Festivalen og IMC skjer i påskeuka 19. – 22. mars.

Dette ifølge en pressemelding fra Inferno.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev