Adamseplene

Adamseplene med tv-serie

Etter platefiasko og kabaretsuksess prøver gruppa Adamseplene seg med komiserie. Serien består av seks halvtimeslange episoder med sendestart på NRK1 8. oktober.

Kalender

Operapub på Grønland Boulebar

24/02/2024 Kl. 19:00

Oslo

Islandsk utbrot i Bergen

24/02/2024 Kl. 18.00

Vestland

Opera og Gourmet på Ekebergrestauranten

28/02/2024 Kl. 18:00

Oslo

DUESUND

28/02/2024 Kl. 20:00

Vestland

Adamseplene slo seg fram med kabaretsuksess, men platedebuten “adamseplene.no” satte ikke akkurat verden på hodet.

– På plata var vi ganske fortapt. Vi visste ikke hva vi gjorde, og var overlatt i andres hender. Nå henger vi bedre med i svingene, sier Klaus Joacim Sonstad til Adresseavisen.

Nå kaster gruppa seg ut i nye farvann igjen – med en komiserie med arbeidstittelen «Full Pupp», regissert av Lars Skjønberg. I serien spiller Sonstad, Hans Petter Nilsen og Ivar Nergaard tre deprimerte musiker-ungkarer uten spillejobb, og disse tre binder sammen sketsjer med nye og gamle figurer fra trioen: Sauebonden Odin Jensenius, “Nættopp, ja”-mannen, svirebrødrene Sven og Jonna og Kaptein Trøndelag.

— Humoren vår er ikke preget av så mange punchlines. Vi prøver å skape ekstreme, men likevel realistiske og gjenkjennelige karakterer. Serien er også viktig for Trondheims status som humorby. Trondheim er jo nesten et u-land når det gjelder humor.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.