MIC media (kontordør)

Ledig stilling som leder for annonseseksjonen i MIC Media AS

MIC Media AS er et nyetablert selskap som skal informere om og promotere norsk musikk i inn og utland. Selskapet utlyser nå stilling som leder for annonseseksjonen, med søknadsfrist 15. august. Les hele utlysningsteksten her.

Kalender

Operagalla

09/08/2020 Kl. 19.00

Oslo

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

MIC Media AS er et nyetablert selskap som skal informere om og promotere norsk musikk i inn og utland. Selskapet skal bygge opp tre seksjoner, en medieseksjon, en forlagsseksjon og en annonseseksjon. MIC Media AS eies av Musikkinformasjonssenteret MIC) de to komponistforeningene NKF og NOPA, sammenslutningen av norske plateselskap FONO og Bergen Kommune. Selskapet har kontor på Georgernes Verft i Bergen.

Selskapet utlyser nå stilling som leder for annonseseksjonen. Annonseseksjonen har ansvaret for salg og kunderådgivning knyttet til all annonsering i de publikasjoner og aviser som produseres av MIC media.

Selskapet søker etter velkvalifisert person med relevant erfaring og dokumenterte resultater fra annonsesalg og tilhørende kunderådgivning. Erfaring fra annonsesalg i nettpublikasjoner tillegges vekt. Den som ansettes skal ha ansvar for å bygge opp selskapets kundeportefølje.Arbeidssted er Bergen. Lønn og betingelser etter avtale. Kontakt markedsdirektør Hallgeir Isdahl, 55 55 79 00/ 40 60 21 43.

Søknad med CV sendes som e-post til info@mic.no innen 15. august 2006.

Se også utlysningen på finn.no.

Stillinger

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev