Ann Evy Duun Foto: Namsos kommune

KS og Norsk kulturskoleråd Nord-Trøndelag med felles kultursatsing

Ann Evy Duun ansatt som rådgiver og prosjektleder.

Kalender

La Llorona, den gråtende klarinett

21/05/2022 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

25/05/2022 Kl. 19:00

Oslo

Lørdagsopera – DON PASQUALE (utdrag)

28/05/2022 Kl. 15:30

Oslo

Konsertforestillingen Klarinett & Foto

29/05/2022 Kl. 14

Viken

Norsk kulturskoleråd og KS har ansatt Ann Evy Duun som rådgiver/prosjektleder for felles kultursatsing i Nord-Trøndelag.
Ann Evy Duun (38) tiltrer jobben 1. september 2016.
– Jeg ser fram til å starte i denne jobben, og synes det er spennende at to sentrale organisasjoner samarbeider om et felles kulturprosjekt, sier Ann Evy Duun, til kulturskoleradet.no
Stillingen er en toårig prosjektstilling, med mulighet for forlengelse. Avdeling for Utdanning i KS har arbeidsgiveransvaret, men i en del av stillingen skal Duun arbeide som rådgiver tilknytta Norsk kulturskoleråd Nord-Trøndelag.
Arbeidet vil ifølge blant annet bestå i å bibidra til bevisstgjøring av kultur som interessepolitisk område i KS, regionalt og nasjonalt og delta i implementering av ny rammeplan for kulturskolene i Norge gjennom veilederkorps
Det er opprettet ei styringsgruppe med representanter fra KS og Norsk kulturskoleråd. Kontorstedet er Steinkjer ved KS Nord-Trøndelag sitt kontor på Fylkets hus.
Ann Evy Duun har de siste årene vært rektor ved Namsos kulturskole. Der begynte hun etter å ha arbeidet som kulturskolekonsulent for Norsk kulturskoleråd Nord-Trøndelag. Videre var hun med i ekspertutvalget for kunst og kultur i opplæringen som våren 2014 ga råd til kulturministeren og kunnskapsministeren via rapporten «Det muliges kunst». Duun har også vært rektor ved Fosnes kulturskole, og pedagog ved både kulturskolene i både Fosnes og Namsos.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.

Stillinger

Universitetslektor i akkompagnement

UiT Musikkonservatoriet (MK)

Nettredaktør

Norges musikkhøgskole (NMH)

Kantor/organist

Larvik kirkelige fellesråd

Markedsansvarlig

Musikk i Nordland

Universitetslektor i fagdidaktikk i musikk

Norges musikkhøgskole (NMH)

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev