Gro Sandvik

Vårspill i Bergen

Griegakademiets studenter inviterer onsdag 9. mai til vårspill med musikk av bl.a. Carl Gustav Sparre Olsen og Johan Halvorsen. Senere på kvelden blir det barokk-juveler i Mariakirken med fløytist Gro Sandvik.

Kalender

Opera for barna: Mozart som barn

23/05/2024 Kl. 17:00

Oslo

Operapub på Grønland Boulebar

25/05/2024 Kl. 19:00

Oslo

New York? New York?! Here we go again

25/05/2024 Kl. 17:00

Oslo

Griegakademiets studenter gjør sine siste «sprell» før eksamen og inviterer til «vårspill» i Gunnar Sævigs sal onsdag 9.mai kl. 18.00. På programmet står musikk av Sparre Olsen, Bourgouis, Hindemith og Halvorsen.

Det er gratis adgang, og det blir anledning til å høre Griegakademiets Kammerorkester dirigert av Per Hannevold, samt Griegakademiets Blåsekvintett, fløytist Knut Magnus Bøen og trombonistene Rune Hannisdal, Haldis Bårdsen og Tore Bryne Berg .

Griegakademiet, insitutt for musikk og Maria Music Production inviterer til samme kveld til «Baroque Jewels» i Mariakirken. Det blir konsert med professor Gro Sandvik, fløyte, kl. 21.00, og på programmet står verker av Vivaldi, Bach og Telemann. Gro Sandvik har invitert Angie Harley, fiolin, Jon Blichfeldt, cello og Ingrid Eriksen, cembalo, til samspill for anledningen.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.