Gro Sandvik

Vårspill i Bergen

Griegakademiets studenter inviterer onsdag 9. mai til vårspill med musikk av bl.a. Carl Gustav Sparre Olsen og Johan Halvorsen. Senere på kvelden blir det barokk-juveler i Mariakirken med fløytist Gro Sandvik.

Kalender

Operagalla

09/08/2020 Kl. 19.00

Oslo

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Griegakademiets studenter gjør sine siste «sprell» før eksamen og inviterer til «vårspill» i Gunnar Sævigs sal onsdag 9.mai kl. 18.00. På programmet står musikk av Sparre Olsen, Bourgouis, Hindemith og Halvorsen.

Det er gratis adgang, og det blir anledning til å høre Griegakademiets Kammerorkester dirigert av Per Hannevold, samt Griegakademiets Blåsekvintett, fløytist Knut Magnus Bøen og trombonistene Rune Hannisdal, Haldis Bårdsen og Tore Bryne Berg .

Griegakademiet, insitutt for musikk og Maria Music Production inviterer til samme kveld til «Baroque Jewels» i Mariakirken. Det blir konsert med professor Gro Sandvik, fløyte, kl. 21.00, og på programmet står verker av Vivaldi, Bach og Telemann. Gro Sandvik har invitert Angie Harley, fiolin, Jon Blichfeldt, cello og Ingrid Eriksen, cembalo, til samspill for anledningen.

Stillinger

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Festivaldirektør

Nordland Musikkfestuke

Dirigent – hovedkorps

Hosle og Bekkestua skolekorps i Bærum

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev