Fay Wildhagen, Rune Lem og Tono-direktør Karl Vestli

ULTIMAT – nytt av året

Men hva er så ULTIMAT? Jo, det er det man selvsagt tilbyr publikum i kafeen til Bølgen&Moi mellom slagene,

Kalender

… en spesialmeny tilrettelagt av stedets landskjente kokker, tilpasset festivalens renommé og krav. Vi kan ikke love verken Steakhausen (Biff á la «han-De-vet») eller Poulet-Boulez, men sikkert er det at restauratørene kommer til å skape uhørte spisegleder i kjølvannet av de uhørte musikalske opplevelsene. Om Bosch&Simons med sine ristende kasser skapte en sult etter mer i fjor, håper vi å kunne stille den i år.

Menyen er:

Hamburger Stockhausen

For de som ønsker å se komponisten steke i sitt eget fett
kr. 85,-

Poulet Boulez

For de som har en høne å plukke med komponisten
kr 150,-

Thommessens festivalfrokost
(1 glass champagne og 4 canapeer – oppvekst i diplomatiet setter sine spor)
kr 125,-

Spagetti Colorazione

(Hommage à Arne Nordheim)
kr 105,-

Keith Pipers Fish’n Ships
— på vår måte
kr. 90,-

SPUNK a la SPUNK (improvisasjon)

Dessert på ville veie
kr. 60,-

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.
Konserttips Oslo