Paal Nilssen-Love - All Ears 2005

Ny konsertserie – Høvikodden live

Henie-Onstad Kunstsenter var i en periode fra slutten av 60-tallet et viktig sted for tverrkunstneriske opplevelser. Nå vil senteret re-etabelere den profilen med konsertserien Høvikodden Live

Kalender

BACH – HAYDN – BACH

03/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Som ledd i Henie Onstad kunstsenters målsetning om å reetablere senteret som arena for tverrkunstneriske opplevelser og diskusjon, med internasjonal orientering, arrangerer kunstsenteret fra 23. august – 23. september «Høvikodden Live».

Det tverrkunstneriske er en viktig tendens i dag. For Henie Onstads del ligger denne trenden allerede i veggene fra begynnelsen av og venter på å bli brukt. Med «Høvikodden Live» gjør Henie Onstad derfor historien levende, samtidig som kunsten skjer – her og nå. Den store satsningen skal bestå av en større internasjonal utstilling og to sideprogrammer med et bredt spekter av musikk og kunstfilm. Hovedkurator for utstillingsdelen «From 60 to 7» er Frank Lubbers, tidligere sjefskurator ved van Abbemuseum i Nederland.

Ved årsskiftet mottok Henie Onstad en betydelig støtte fra Institusjonen Fritt Ord for å realisere publikasjonen om kunstsenterets tverrkunstneriske arrangementsvirksomhet, fra åpningen i 1968 og frem til i dag. Boken designes av designbyrået Node Berlin og lages med utgangspunkt i Henie Onstad sitt dokumentasjons- og arkivmateriale. Den skal ferdigstilles til og inngå som del av Høvikodden Live.

Dette i følge kunstsenterets hjemmesider.

Disse skal spille på Høvikodden Live i følge Dagsavisen:

*
Fred Frith: Britisk avant rock-gitarist, kjent fra bl.a Henry Cow.Fredag 24. august.
*
Apartment House: Britisk samtidsensemble, spiller verker av John Cage. Studioscenen. Lørdag 25. august.
*
Andrej Nebb: Rock, gjør et sett med Holy Toy, og et sett med sitt nye band. Utescenen. Lørdag 1. september.
*
Paal Nilssen-Love: Improvisasjon med Peter Brötzmann, saksofon og japanske Michico Yagi på tradisjonsinstrument koto. Utescenen.Søndag 2. september.
*
Cluster: Innflytelsesrikt tysk rock/elektronika-band fra 70- og 80-tallets krautrock-scene. Fredag 7. september.
*
Nils Petter Molvær: Avslutter sin Europa-turné på Høvikodden. Lørdag 8. september.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev