Trio Mediæval 2005

Toppensembler synger julen ut

Trio Mediæval og Consortium Vocale har oppnådd suksess på hver sin kant. Fredag 5. januar holder de to vokalensemblene felles konsert i Trefoldighetskirken.

Kalender

Monument Festival 2020

12/06/2020 Kl. 16:00

Viken

Opera for kidsa – Mozart og prinsessen

18/06/2020 Kl. 15:00

Innlandet

Legg til arrangement
Se alle

Det er julesanger, folketoner og gregorianske hymner som står på programmet når kvinnetrioen Trio Mediæval og mannsensemblet Consortium Vocale inviterer til felleskonsert for femte år på rad. Publikum kan forvente middelalderstemning og sangkunst som holder høyt kunstnerisk nivå.

Trio Mediæval (etabl. 1997) har gjort stor suksess i utlandet med sin kombinasjon av middelaldermusikk og nyskrevne verker. Jentene starter markereringen av sitt tiårsjubileum med denne konserten i Trefoldighetskirken, før de skal turnere både USA og Europa i løpet av 2007.

Trioens tredje cd-utgivelse «Stella Maris» lå – i likhet med deres første to cd-er, «Words of the Angel» og «Soir dit-elle» – i flere uker blant de ti beste på den amerikanske Billboardlisten for klassisk musikk.

Consortium Vocale (etabl. 1985) har vunnet to førstepriser i klassen for gregoriansk sang i den prestisjefylte korkonkurransen Guido D’Arezzo i Italia.

Deres forrige cd-utgivelse, «Laus Mea Dominus», fikk meget god omtale internasjonalt, og i mars er ensemblet platektuelle igjen med albumet «Exaudiam eum».

Trio Mediæval og Consortium Vocale: julesanger, folketoner og gregorianske hymner finner sted i Trefoldighetskirken, Oslo, fredag 5. januar kl. 19:30.

Stillinger

Professor/ førsteamanuensis i trombone

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK)

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Kontrabass og fiolinlærer

Children’s International School Fredrikstad AS

Pianostemmer / pianotekniker

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK)

Trekkspillpedagog 10 %

Nordre Follo kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev