ThorsteinGranly

Thorstein Granly ny direktør i Det Norske Blåseensemble

Stillingen er et åremål på 6 år, og Granly begynner 1. september 2017.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Styret i Det Norske Blåseensemble har ansatt Thorstein Granly (52) som ny direktør. Stillingen er et åremål på 6 år, og han begynner 1. september 2017.

Thorstein Granly har vært assisterende direktør for Rikskonsertene, direktør for Stavanger Symfoniorkester og festivalsjef for Moldejazz. Han har også vært aktiv i ulike styrer, blant annet i Norske Festivaler, Kammermusikkfestivalen i Stavanger, MIC og stiftelsenKultur i Ski. I 2014 var Granly medlem av et departementsoppnevnt panel som evaluerte flere av de norske orkestrene i Norge, deriblant Det Norske Blåseensemble.

Han har en Bachelorgrad i Management fra BI, Cand.Mag med musikkfag fra Universitet i Oslo og Master i Arts Management fra City University, London.

Det Norske Blåseensemble produserer over 100 konserter hvert år, i Halden og andre steder i Østfold, i Norge og internasjonalt. Stiftelsen har 33 ansatte, hvorav 24 musikere er i ensemblet. I 2016 hadde Blåseensemblet en bevilgning fra staten, Østfold Fylkeskommune og Halden kommune på til sammen 4,5 millioner kroner.

Stillinger

Dirigent – hovedkorps

Hosle og Bekkestua skolekorps i Bærum

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev