Signe Sannem Lund/Helge Rønning, Foto: Erik Berg, www.operaen.no

Signe Sannem Lund kåret til årets operadebutant

Den 27 år gamle sangeren mottar i dag prisen på kr 50 000,- fra Den Norske Operas hovedsponsorer for sin debutrolle ved operaen som Annius i Mozartoperaen «Titus».

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Signe Sannem Lund ble uteksaminert fra Kunsthøgskolen i Oslo i 2006, som en av de fire første mastergradsstudentene i opera.

Etter sin debut i Titus, har Signe Sannem Lund sunget Rosina i «Barberen i Sevilla» på Den Norske Opera, vært på turné med Rikskonsertenes forestilling «Fra dusj til scene» og hun synger nå i «Faust» ved Malmö Opera och Musikteater. Over jul skal Signe Sannem Lund være en av Den Norske Operas solister i Hurtigruten-cruiset «Opera under polarhimmelsen». I Bjørvika skal hun synge i den første operaoppsetningen på scene 2, «Orfeo», og hun blir igjen å høre som Annius i «Titus» i oktober 2008.

I kveld mottar hun prisen Årets debutant fra Den Norske Operas hovedsponsorer. Prisen består av 50 000 kroner og et diplom tegnet av VGs Roar Hagen. Sannem Lund får prisen for sin debutrolle ved Den Norske Opera, som Annius i Mozartoperaen Titus. Prisen deles ut under Sponsorenes aften den 7. november i Operaen, under forestillingen av Julius Cæsar.

Dette i følge en pressemelding.

Stillinger

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Pianolærer

Nittedal Kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev