Natasha Barrett Sh

NOTAM/NMK forum onsdag 1. februar

Årets første forum i regi av NOTAM og Ny Musikks Komponistgruppe arrangeres onsdag 1. februar. Fokus dette semesteret vil være lytting i musikk. Natasha Barrett er første innleder, og vil snakke om betydningen av detaljer i komposisjon.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

NOTAM og Ny Musikks Komponistgruppe arrangerer ha flere forum med fokus på lytting i musikk utover i 2006. Første innleder er Natasha Barrett som vil snakke om betydningen av detaljer i komposisjon, og for de som ikke kjenner Barrets musikk, kan den beskrives som en spennende og kompleks musikk med stor vekt på detalj i både lydbehandling og struktur. Hun benytter ofte strukturer funnet i innspillt materiale, i tillegg til renere formelle strukturer.

Britisk-norske Natasha Barrett er født i 1972, og har studert elektroakustisk komposisjon i England, der hun også har arbeidet med Birmingham Electroacoustic Sound Theatre – BEAST. Doktorgrad i komposisjon i 1998. Hun jobber i dag som komponist og lærer i Oslo, og har tidligere vært leder for de elektroakustiske studiene ved Musikkonservatoriet i Tromsø. Natasha Barretts musikk har vært benyttet i både konserter og lydinstallasjoner, og prosjekter med dans, teater og animasjon.

Barrett er forøvrig aktuell med en urframføring av «Trade Winds» under Ilios-festivalen i Harstad. Du kan lese mer om dette verket her.

NOTAM er et produksjonssted for nyskapende arbeid med lyd – i komposisjon, forskning, utdanning og formidling. NOTAM skal stimulere til forskning og videreutvikling av teoretisk og praktisk kunnskap om bruk av teknologi innen komposisjon, produksjon, pedagogisk virksomhet og formidling av lyd og musikk.

Forumet holdes i Nedre gate 5, onsdag 1. februar kl. 19.00

Stillinger

Festivaldirektør

Nordland Musikkfestuke

Dirigent – hovedkorps

Hosle og Bekkestua skolekorps i Bærum

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev