Hans Wilmers/NOTAM08

NOTAM har fått ny hjemmeside

Ny design og ny webplattform tillater en mer effektiv publisering av senterets aktuelle prosjekt.

Kalender

BACH – HAYDN – BACH

03/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

NOTAMs nye hjemmeside ble lansert i juli. Norsk senter for teknologi i musikk og kunst ønsker å kunne reflektere aktiviteten på senteret i større grad enn før.

”Det er vårt ønske å fortløpende kunne formidle hvilke kunstneriske prosjekter det arbeides med i vårt studio og i datalaben”, skriver de i et nyhetsbrev, hvor de også presenterer noen av høstens prosjekter.

Sensorbuen på ICMC 2008

Høsten 2007 innledet NOTAM og Norges Musikkhøgskole et samarbeid om å utruste en fiolinbue med elektronikk som kan brukes til manipulasjon av lyd i sanntid. En første prototype av buen er nå ferdig, og prosjektet skal presenteres på ICMC i Belfast 24. – 29. august.

Sensorbuen er utviklet av Hans Wilmers (NOTAM) og Knut Guettler (NMH) i samarbeid med fiolinisten Victoria Johnson (NMH). De prosjektansvarlige publiserer i tillegg en artikkel som en del av ICMC-bidraget.

Danseprosjektet «Baller» til Edinburgh

NOTAM produserte innmaten til fire lydballer for danseprosjektet «Baller» med koreograf Odd Johan Fritzøe, komponist Hild Sofie Tafjord og kunstner Torild Berg. De fire store ballene har trådløs overføring av lyd og beveges på scenen av dansere. Forestillingen ble satt opp første gang på Coda-festivalen i 2007. 8.-18 august vises stykket på Edinburgh Festival Fringe.

Anawana Haloba med kunstutstillinger i Italia og Australia

Anawana Haloba er en lyd- og videokunstner som bruker kroppen som medium. Tidligere verk innbefatter den prisbelønte video- og lydinstallasjonen «Lamentations» (bildet). I år presenteres hennes arbeid på to internasjonale utstillinger som åpner i sommer og vises utover høsten. «When the private became public» stilles ut på Sydney-biennalen frem til september, mens «The Air Between Two Women» – et samarbeidsprosjekt med italienske Francesca Grilli – vises på Manifesta 7 i Italia frem til november.

Mer informasjon om samtlige prosjekter på www.notam02.no

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev