Robert Normann

Robert Normann Muséet åpner dørene

Robert Normann Museét ble offisielt åpnet torsdag 14. september. Museet inneholder bl.a. unike videoopptak, en spennende samling med bilder og gitarer, samt treskjærerarbeider av den sky mesteren. Denne helgen arrangerer Musikk Instrument Akademiet i Sarpsborg dessuten en festival til den norske gitarlegendens ære.

Kalender

Glogerfestspillene: Klassisk fra dA til nÅ

28/01/2022 Kl. 18:00

Viken

Glogerfestspillene: Festkonsert

28/01/2022 Kl. 20:00

Viken

Glogerfestspillene: Med egne ord

28/01/2022 Kl. 09:30

Viken

Glogerfestspillene: Vox Humana

29/01/2022 Kl. 17:00

Viken

Den offisielle åpningen av Robert Normann Muséet fant sted klokken atten tredve i går kveld. Åpningstalen ble holdt av Bjørn Edvardsen, som er kultursjef i Østfold fylke. Det var musikalske innslag ved Sven Lundestad, som er Norges eneste gitarprofessor, samt åpning av seminarutstillingen til kunster Helge B. Skånlund. Senere på kvelden var det åpen konsert med Odd-Arne Jacobsen og Rune Gustavsson i Akademiets lokaler i Sarpsborg.

I dag, fredag og resten av helgen, vil Robert Norman Muséet holde åpent hele dagen. Odd-Arne Jacobsen og Rune Gustavsson avholder såkalt ”masterclass” klokken elleve, mens Anders Somby klokken fjorten holder foredrag med musikalske eksempler, der temaet er en universitetshovedoppgave med Robert Norman som emne. Det er gratis entré, og foredraget finnet sted i Akademiets lokaler i Sarpsborg. Klokken tyve blir det konsert med Claes Nebb Trio samme sted, mens elev Jon Thorstensen og hans trio har et musikalsk møte med hans læremester Jon Eberson kllokken toogtyve.

Lørdag klokken elleve blir det foredrag med Claes Nebb, som skal innvie folk i ”guitar fingerpicking style» i Chet Atkins-stil. Klokken fjorten blir det så konsert med Bjørn Hellberg og hans orkester. I Folkets Hus i Sarpsborg blir det så konsert med Willy Andresens orkester, der også Erik Bye og Nora Brockstedt skal medvirke. Arrangørene lover en kveld i Robert Normanns ånd, der musikken krydres med småprat, anekdoter og fortellinger. Klokken toogtyve i Akademiets lokaler er det så duket for akustisk gitarmusikk med Bjørn «Krisa» Kristiansen og Kjell Larsen.

På søndagen vil Robert Normann Museet være åpent hele dagen, i likhet med sallgsutstillingen til Helge B. Skåndlund.

Stillinger

Produsent

Foreningen Oslo Sinfonietta og Cikada

Produsent / Arrangementssjef

Grieg in Bergen Int Festival

Musikkfaglig medarbeider

Musikk I Skolen

Festivalsjef/ kunstnerisk leder

Riddu Riddu Festivála

Universitetslektor i gehørtrening

Norges musikkhøgskole (NMH)

Country Manager

Musikkundervisning Norge AS

PR & Markedsansvarlig

Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene

Solo OBO Bodø

Arktisk Filharmoni

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this