Ola Kvernberg urframfører oppfølgeren til Steamdome l og Steamdome ll i august. (Foto: Ola Kvernberg urframfører oppfølgeren til Steamdome l og Steamdome ll i august.)

Ola Kvernberg skriver på et kapittel tre til Steamdome

Ola Kvernbergs jazz-på-speed får en tredje del – framført live på Olavsfest i år.

Kalender

Opera for barna: Mozart som barn

23/05/2024 Kl. 17:00

Oslo

New York? New York?! Here we go again

25/05/2024 Kl. 17:00

Oslo

Operapub på Grønland Boulebar

25/05/2024 Kl. 19:00

Oslo

Komponist og felespiller, med mer, Ola Kvernberg får med seg Trondheim Symfoniorkester når Steamdome III uframføres i Borggården under Olavsfest 2023.

– Torsdag 3. august er skrevet inn med blod i kalenderen, sier Kvernberg i ei pressemelding, om konserten han jobber intenst med å komponere. Ola Kvernbergs Steamdome er prosjektet som siden 2016 har truffet rockere, jazzentusiaster, spacediscofans og progrockere i en dansende masse foran en rekke klubb- og festivalscener.

Arrangrene av Olavsfest sier at i 2023 tas det hele til et nytt nivå: I skrivende stund komponerer Ola Kvernberg ny musikk til del tre –«Beyond the End». Med Kvernbergst eget band, men også hele Trondheim Symfoniorkester. – Steamdome-beistet blir større, tøffere og mektigere enn noen gang! skriver Olavsfest.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.