Saxofon_illustrasjon (Foto: afromix.org)

Musikere søkes til improseminar

Ti musikanter fra Vestfold søkes til improvisasjonsseminar i Tønsberg. – Du trenger ikke være en erfaren improvisator for å delta, men du bør ha spilt noen år og beherske instrumentet ditt forholdsvis godt, heter det i utlysningen. Instruktør er Jo Berger Myhre, kjent fra Blokk 5, My Left og Laser. «Seminarbandet» får varme opp for Laser på kommende Urijazz i Tønsberg.

Kalender

Østnorsk Jazzsenter, Urijazz og Horten Jazz Club søker søker ti musikanter fra Vestfold som har lyst til å være med på improvisasjonsseminar i Tønsberg. Aldersgrensen er 15 år og kurset er åpent for alle instrumenter, også vokal.

— Du trenger ikke være en erfaren improvisator for å delta, men du bør ha spilt noen år og beherske instrumentet ditt forholdsvis godt, heter det i utlysningen.

Undervisningen vil bestå av samspill i én stor gruppe på opp til ti deltakere.

Målet med seminaret er å gi deltakerne en innføring i improvisasjon som metode. Improvisasjon betyr å gjøre noe uten å ha tenkt det ut på forhånd, men improvisasjon krever forberedelse. For en musiker betyr dette å ha kjennskap til skalaer, akkorder, forskjellige genre, riff, rytmiske mønstre og melodier.

Anerkjent instruktør
Instruktør for kurset er Jo Berger Myhre fra Sandefjord. Han spiller bass og studerer for tiden ved Norges Musikkhøgskole. Myhre spiller med og komponerer for en rekke ulike band; blant andre Splashgirl, Lamaskrik, Blokk 5, Solveig Slettahjell Slow Motion Quintet og My Left. I tillegg er han med i den nordiske kvartetten Laser som skal turnere Island, Finland, Sverige og Norge i november og desember.

”Seminarbandet” skal være oppvarmingsband for Laser tirsdag 12.desember på Urijazz i Tønsberg.

Tid: Lørdag 25. og søndag 26.november 2006, kl 1100 – 1900
Sted: Rica Klubben, Tønsberg
Pris: Det er gratis å delta.
Påmelding: innen fredag 10.november.

Først-til-mølla-prinsippet gjelder og arrangøren forbeholder seg retten til å avvise påmeldinger dersom kurset blir fullt.

Meld deg på med: navn, instrument, fødselsdato, telefon, epost til:
post@ostnorskjazzsenter.no / tlf 22 20 64 24 v/ Kari Grete innen fredag 10.nov.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Stillinger

Kirkemusiker

Aurskog-Høland kirkelige fellesråd

Salgs- og markedsansvarlig

Festspillene i Bergen

Daglig leder

Balansekunst

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev