Cloroform

Cloroform avlyser

Lørdagens Cloroform-konsert på Betong endte med ribbeinsbrudd for tangentmann John Erik Kaada. Nå må trioen avlyse sine nærmeste konserter i Tromsø, Bodø, Trondheim, Kristiansund, Molde, Volda, Bergen og Haugesund.

Kalender

In Dulci Jubilo

10/12/2023 Kl. 18:00 - 19:30

Oslo

Rakhmaninov med venner

14/12/2023 Kl. 18:30

Oslo

Den store julegaven – Mest for barn, litt for voksne

16/12/2023 Kl. 13.00 og 15.00

Oslo

— Vi håper fortsatt vi kan spille på VossaJazz neste helg, men foreløpig er det usikkert, forteller Kaada fra sykesengen.

Det var under fredagens opptreden under Sement-festivalen på Betong i Oslo at ting tok litt av for Kaada.

— Konserten var kjempebra, men det var litt rar stemning. Det var mange rockeband som hadde spilt før oss, og vi kom ikke på scenen før klokka 0130. Akkurat da var jeg nok litt føkka opp i hodet, og hadde masse innestengt som ville ut.

Den sene spilletiden, Kaadas innstilling og en uvant stor scene gjorde sitt til at konserten ble ekstra livlig, selv etter Cloroforms målestokk.

— Jeg har nok dessverre ikke fysikk til å hoppe opp og ned i to timer i strekk når jeg ikke trener ellers i året. Konserten ble veldig fysisk og med en scene som ga 20 meters løpefart, var det ikke så rart det gikk galt.

Kaada tror bruddene skjedde da han hoppa ned fra orgelet sitt, men er noe usikker. Skaden ble ikke lagt merke til før sengetid, og etter påfølgende røntgen ble det registrert brudd eller brist i to ribbein. Kaada ble beordret til å holde senga i tiden framover.

Neste innspilling fra Cloroform blir vel nå en samling rolige jazzballader?

— Utvilsomt. Neida, jeg regner med at vi snart er tilbake på konsertscenen som før. Blant annet har vi en spillejobb på Blitz 12. mai, ler Kaada.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.