Cadaver Inc 2

Telle vekker strid

Gitarist og låtskriver Anders Odden er en av mange folk i bransjen som har latt seg irritere av Mikal Telles utspill i Dagsavisen, Dagbladet og Ballade vedrørende Norges eksportfremstøt under MIDEM. «Hva tror Telle at Midem egentlig er?» spør musikeren fra Magenta og Cadacer Inc.

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Av Anders Odden

Jante var ikke død…

Jeg kunne sikkert kritisert Norway Now for ikke å tatt med Satyricon eller Dimmu Borgir til Cannes, men hva faen skulle det være godt til?

Norges nye kred-club-guru Mikal Telle går hardt ut i Ballade om sløsing av penger på Midemfestivalens Norway Now satsing.

Han var selv deltager i Cannes, og skryter gjentatte ganger over hvor dyrt han bodde etc. til media.

At ingen kom og hørte på herr Telles DJ-sett, blir fremstilt som katastrofe for en klubbkultur som fint klarer seg på tross av platebransjen.

Hva tror Telle at Midem er?

Midem er en music business-festival på godt og vondt, og den er det største i sitt slag i Europa.

Hvem forventet egentlig at alle norske selskap og band etc. skulle komme hjem med gullkantede platekontrakter for verdenslansering? Ingen!

Det man i det minste fikk igjen, var en helt ok og bred presentasjon av norske artister for de som har bestemmelsesrett i musikkbransjen i verden.

Dette er steg 1 i en lang prosess der ordspråket «alle monner drar» er det man bør fokusere på.

Akersgatas musikkpoliti skriver også mest om pengebruk og festene (der de selv mest sannsynlig ligger døddrukne i baren).

Ta dere en tur med justiskomiteen i Stortinget neste gang de i samlet flokk drar til New York for å lære seg hva nulltolerang kriminalpolitikk er!

Det er faen meg sløsing av skattepenger det…

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.