Bjørn Klakeggum

Replikk fra Arve Løberg

Arve Løberg fra Norske Gram tilbakeviser påstandene om at Torgeir & Kjendisene skal ha fått beskjed om å synge på engelsk, og anklager musikksjef Per Ole Hagen og P1 for slett journalistisk håndverk.

Kalender

Regimentets Datter av Gaetano Donizetti

11/08/2021 Kl. 19.30

Viken

Judith Hill

15/10/2021 Kl. 19:00

Viken

Scott Henderson trio

18/03/2022 Kl. 19:00

Oslo

Femi Kuti

07/04/2022 Kl. 20:00

Oslo

Musikksjef Per Ole Hagen i NRK har i en kronikk i VG og Ballade.no 21. september kommentert en del av det jeg hevdet i mitt første innlegg på Ballade.no 7. september om norsk musikk. Jeg skal ikke kommentere hans påstander om hva som ikke selger og hva som selger, og hvem han har respekt for og hvem han ikke har respekt for.

Men en påstand fra hans side kan ikke stå uimotsagt. Hagen hevder at Norske Gram ikke ville gi ut et album med Torgeir & Kjendisene fordi de sang på norsk. I gamle dager var det en god regel for en journalist å sjekke mer enn en kilde. Det er tydeligvis ikke det lenger.

Hadde journalisten sjekket med Norske Gram, ville vedkommende ha fått opplyst at Norske Gram har gitt ut ett album med Torgeir & Kjendisene. Det var en norskspråklig album. Vi gjorde det klart for bandet i et brev datert 1.oktober 1999 at de sto helt fritt til å jobbe med andre selskaper. Så vidt meg bekjent har ingen i Norske Gram på noe tidspunkt sagt at vi heller ville gi et engelskspråklig album med bandet. Vi følte ikke at vi gjorde en god jobb med det første album vi ga ut med bandet, og de sto dermed fritt til å jobbe med andre.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Stillinger

Produsent

Nordlysfestivalen

Eksamenskonsulent (førstekonsulent)

UiB – Fakultet for kunst, musikk og design (KMD)

Førstekonsulent (50%) i studieseksjonen

UiB – Fakultet for kunst, musikk og design (KMD)

Rådgiver/ saksbehandler

Asker kulturskole

Visuell kunstlærer

Indre Østfold kulturskole

Rektor

Rana kulturskole

Dagleg leiar

Storfjord Kulturhus SA

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev