Ingrid Ytre-Arne (Foto: Selfie)

NY JOBB: Ingrid Ytre-Arne til Musikkforleggerne

Musikkforleggerne har ansatt Ingrid Ytre-Arne som prosjekt- og medlemsansvarlig, en jobb som innebærer blant annet å tilrettelegge og gjennomføre arrangementer for medlemmer og øvrig musikkbransje.

Kalender

Fagerborgfestspillene 2021 – Brytningstid

23/04/2021 Kl. 18:00

Viken

Judith Hill

15/10/2021 Kl. 19:00

Viken

Scott Henderson trio

18/03/2022 Kl. 19:00

Oslo

I november 2020 lyste Musikkforleggerne ut stillingen som prosjekt- og medlemsansvarlig med ansvar for blant annet å tilrettelegge og gjennomføre arrangementer fysisk og på nett for medlemmer og øvrig musikkbransje, og for medlemsservice og medlemskontakt.

Ingrid Ytre-Arne begynner i stillingen nå i mars, og tar med seg erfaring fra prosjektarbeid for Møst og Oslo Afro Arts.
– Jeg gleder meg veldig til å begynne som prosjekt- og medlemsansvarlig i Musikkforleggerne, sier hun. – Jeg har tidligere jobbet som festivalarrangør og prosjektleder for konferanser og kurs for forskjellige deler av bransjen, blant annet som prosjektleder for Kontordagen 2019 og 2020.

– Nå er jeg klar for å bli kjent med og fokusere mer på en spesifikk del av bransjen. Det ligger et enormt potensial for opphavere av alle slag i å jobbe med musikkforlag, og jeg gleder meg til å få være med å utvikle gode prosjekter og arrangementer som styrker bevisstheten rundt dette!

Musikkforleggerne er glade for å få med seg Ingrid Ytre-Arne på laget, forteller daglig leder, Cathrine Ruud, til Ballade:
– Vi er veldig entusiastiske over at Ingrid nå begynner i Musikkforleggerne. Hun vil styrke vår lille administrasjon ytterligere, og bidra med å løfte vårt faglige tilbud til våre medlemmer og øvrig bransje. Hennes solide erfaring innenfor dette området samt allerede gode relasjon til mange i bransjen vil være uvurderlig. Vi gleder oss!

Foreningen Ballade er eier og utgiver av redaksjonelt uavhengige Ballade.no. Musikkforleggerne, NOPA og Norsk Komponistforening er medlemmer i Foreningen Ballade.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Stillinger

Arrangementsansvarlige

Nasjonal jazzscene

Dagleg leiar

Storfjord Kulturhus SA

Slagverkpedagog – 20 % fast stilling

Kulturskolen Rakkestad Kommune

Førsteamanuensis II i eufonium

Norges musikkhøgskole (NMH)

Kulturskolerektor

Østre Toten kommune

Kulturskolelærer sang

Molde kulturskole

Universitetslektor II i fløyte

Norges musikkhøgskole (NMH)

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev