BAL DESIGN JOBBER bred nøytrale november

Norsk Musikkinformasjon søker direktør

Norsk Musikkinformasjon (NMI) har som formål å spre informasjon om norsk musikk og musikkliv i inn- og utland, og fungerer som et serviceorgan for komponister, utøvere og publikum.

Kalender

Sentralt i virksomheten står noteproduksjon, dokumentasjonsvirksomhet samt publikasjoner som nettavisen Ballade.no og musikkmagasinet Listen to Norway. En viktig oppgave er å promotere norsk musikk overfor fremføringsinstitusjoner i og utenfor Norge. Senteret er en del av et internasjonalt nettverk i stadig vekst. NMI administrerer Innkjøpsordningen for nye norske fonogrammer på vegne av Norsk kulturråd. I tilknytning til senteret er også musikkforlaget Editio Norvegica og musikkforretningen EDNA. Mer informasjon om virksomhetene finnes på nettsidene www.mic.no , www.ballade.no og www.edna.no.

Vi søker

Direktør

med gode lederegenskaper, evne til å inspirere, kommunisere og samarbeide, og med sans for analytisk og strategisk tenkning. Det har i år vært gjennomført en evaluering av senteret etter 20 års drift. Direktøren må derfor ha evne og vilje til nytenkning og utvikling av organisasjonen. Søkere bør ha god forståelse for norsk musikk- og kulturliv både i et nasjonalt og internasjonalt perspektiv. Vi kan tilby spennende utfordringer i et interessant miljø, et samkjørt team bestående av ti medarbeidere, gode arbeidsforhold og pensjonsordning. Lønn etter avt.

Alle henvendelser og søknader behandles konfidensielt. Vi kontakter ingen referanser uten nærmere avtale. Send søknad med CV til Norsk Musikkinformasjon, Tollbugt. 28, 0157 Oslo, innen 21. desember 2000. For nærmere informasjon kontakt Hilde Holbæk-Hanssen på tlf: 22 42 90 90 eller styreformann John Persen tlf. 22 20 07 09.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.