GramArt logo

Gramart inviterer til kurs

Som en del kursprogrammet til Grammofonartistenes forening, Gramart, inviterers det nå til en innføring i hvordan starte plateselskap. Kursleder er Jørn Dalchow som driver plateselskapet DaWorks. Han har også sluppet boka «Hjelp – Jeg er i popbransjen!» Dato for kurset er 21. mars.

Kalender

BYOHP: Numinous Beginnings

28/11/2020 Kl. 12.00

Vestland

Kampenjazz Lyder Røed kvintett

29/11/2020 Kl. 20:00

Viken

Kim, alle klokker

06/12/2020 Kl. 18.00

Oslo

Cikada – Ultima 2020

19/09/2929 Kl. 16.00

Oslo

Det blir mer og mer vanlig å starte plateselskaper, også blant artister, og Gramart ser en anledning til å veilede potensielle gründere fra idèstadiet til daglig drift.

«Hvordan starte eget plateselskap; prosjektledelse for plateinnspillinger og utgivelser» er altså utgangspunktet for kurset. Det er ment for alle som ønsker å gi ut materiale og som vil orientere seg i fordelene og ulempene ved dette. Det vil bli gjort en grundig gjennomgang av plateinnspilling og utgivelse fra a til å, fra idè til innspilling, produksjon, markedsføring og distribusjon.

Kursleder er Jørn Dalchow, som driver plateselskapet DaWorks. I stallen har DaWorks artister som D’Sound, Finn Klavik og Winta. Dalchow har også sluppet boka «Hjelp – Jeg er i popbransjen!». Ved siden av DaWorks driver også Dalchow egen konsulentvirksomhet for musikkbransjen, som omfatter blant annet prosjektledelse, produktutvikling grafisk design og markedsføring for musikkbransjen.

For Gramart-medlemmer koster kurset 200,-, for ikke-medlemmer er prisen 400,- Prisen inkluderer kursmateriale og enkel servering.

Sted er Fugazi i Tordenskioldsgate i Oslo, kurset starter kl. 1400 og varer til 2200. Dato: Tirsdag 21. mars.

Gramart har disse hjemmesidene. DaWorks internettsider finnes her.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Stillinger

Prosjekt-/medlemsansvarlig

Musikkforleggerne

Førsteamanuensis i musikkteori

Norges musikkhøgskole (NMH)

Førsteamanuensis II i obo og engelsk horn

Norges musikkhøgskole (NMH)

Førsteamanuensis II i eufonium

Norges musikkhøgskole (NMH)

Festivalprodusent

Oslo Jazzfestival

Produsent

Midtnorsk jazzsenter, Trondheim

Virksomhetsleder kultur

Eidsvoll kommune

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev