ug-job 1380 x_ef739npc4_img_uiajpg.jpg

Musikkutdanning på bachelor og masternivå

Fakultet for Kunstfag ved Universitetet i Agder tilbyr utdanninger av høy faglig og pedagogisk kvalitet på både bachelor og masternivå. Studieprogrammene i utøvende musikk har to studieretninger: klassisk og rytmisk med valgt hovedinstrument. Innfor utøvende musikk rytmisk, bachelor og faglærerutdanningen i musikk har du også mulighet for å søke laptop som hovedinstrument med fordypningen elektronisk musikk, eller du kan følge […]

Kalender

Lørdagsopera: Jussi i våre hjerter

02/03/2024 Kl. 18:00

Oslo

KvarTettPå 2024 – Ravelorama 

02/03/2024 Kl. 14:00

Oslo

Operapub på Grønland Boulebar

02/03/2024 Kl. 19:00

Oslo

Fakultet for Kunstfag ved Universitetet i Agder tilbyr utdanninger av høy faglig og pedagogisk kvalitet på både bachelor og masternivå. Studieprogrammene i utøvende musikk har to studieretninger: klassisk og rytmisk med valgt hovedinstrument. Innfor utøvende musikk rytmisk, bachelor og faglærerutdanningen i musikk har du også mulighet for å søke laptop som hovedinstrument med fordypningen elektronisk musikk, eller du kan følge utøvende rytmisk, bachelor med låtskriver/artist. Utøvende musikk klassisk, bachelor tilbyr også spesialiseringen musikkformidling. Vi tilbyr også faglærerutdanning i rytmisk musikk og teater samt bachelor i kunst og håndverk. På de to musikkinstituttene har Fakultet for kunstfag profesjonelle og erfarne faglærere med variert bakgrunn, både når det gjelder sjanger, instrument og fagbakgrunn. På Campus Kristiansand har vi moderne lokaler med høy kvalitet som inneholder blant annet flere konsertsaler og teatersaler, topp moderne studioer, samspillrom, kunstverksteder og øvingsrom for studentene. Universitetet tilbyr også et masterstudium i Rytmisk musikk med flere spesialiseringer.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.