Audun Tylden & William Kristoffersen

Ole Ivars med ny plate

Ole Ivars slipper i dag, 18. september, sin nye plate «Medisin Mot det Meste». Det populære dansebandet hadde sin første spillejobb i 1964, og har i følge egne beregninger tilbakelagt en strekning som tilsvarer jorda rundt ca. femti ganger.

Kalender

Glogerfestspillene: Klassisk fra dA til nÅ

28/01/2022 Kl. 18:00

Viken

Glogerfestspillene: Festkonsert

28/01/2022 Kl. 20:00

Viken

Glogerfestspillene: Med egne ord

28/01/2022 Kl. 09:30

Viken

Glogerfestspillene: Vox Humana

29/01/2022 Kl. 17:00

Viken

Ole Ivars er antagelig tidenes mest populære danseband i Norge, og ble i fjor hedret med både spellemannsprisen for danseband og Året Spellemann 1999. I følge hjemmesiden deres har de i løpert av snart førti år sendt ut omtrent hundretusen plakater til konsertarrangører landet over, båret utstyr tilsvarende Oslo-Trondheim tur-retur førti ganger, samt spist ti kilometer med pølse og nok hamburgere til at det ville blitt et tårn tilsvarende tre ganger Oslo Plaza.

Det nye albumet ble lansert på Piece Of Cake i Oslo i formiddag, der platedirektør Audun Tylden bl.a. kunne opplyse at Ole Ivars har en dokumentert virkning mot tungsinn, og ellers har gjort en stor innsats for folkehelsen ved å la folk svinge til musikk i så mange år. Ole Ivars gjorde selv en liten, uhøytidelig opptreden, og kom seg i hvert fall gjennom første vers på åpningssporet Medisinskapet.

Låtskriver og bassist William Kristoffersen kunne fortelle at bandet begynte å forberede innspillingene i februar i år.

— Vi har rundt hundre spillejobber i året, og spiller selv hver eneste tone på plata. Vi står på mer enn de fleste, og har gitt ut en plate i året de siste ti årene. For tiden har vi rundt hundreogfemti låter på repertoaret, så vi kan i hvert fall spille tre fulle kvelder uten å gjenta oss selv. Vi har hatt en eventyrlig suksess det siste året, og opptrer gjerne for godt over tusen mennesker per kveld. Suksessen vår er nok et resultat av at vi har stått på så lenge.

”Medisin Mot Det Meste” er Ole Ivars’ 28. album. De femten låtene er innspilt i Gjøvik Lydstudio, med Morten Nyhus som produsent. Dagens utgave av Ole Ivars består av Ole Ødegård (keyboards), Arne Willy Foss (saksofon, fløyte og klarinett), Arild Engh (trommer), William Kristoffersen (bass, vokal), Tore Halvorsen (vokal, akustisk gitar) og Bjørn Elvestad (elektriske gitarer, trekkspill og fele). Hjemmesidene til orkesteret finner du for øvrig her.

Stillinger

Produsent

Foreningen Oslo Sinfonietta og Cikada

Produsent / Arrangementssjef

Grieg in Bergen Int Festival

Musikkfaglig medarbeider

Musikk I Skolen

Festivalsjef/ kunstnerisk leder

Riddu Riddu Festivála

Universitetslektor i gehørtrening

Norges musikkhøgskole (NMH)

Country Manager

Musikkundervisning Norge AS

PR & Markedsansvarlig

Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene

Solo OBO Bodø

Arktisk Filharmoni

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this