krafttakforsang

Ny artistjakt

Konkurransen Levi’s Sounds ’07 er i gang, med platekontrakt, konsert og promoteringskampanje til vinneren.

Kalender

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Iskald Sound + Akuvi + Eben Jr.

15/08/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Klesmerket Levi’s og livsstilsmagasinet VICE samarbeider nå om en ny nordisk talentkonkurranse.

Konkurransen er delt i fire kategorier; Alternative, Electronic, Hard og Beats, og artister av alle slag inviteres til å sende inn sine bidrag til denne konkurransesiden. Siste frist for deltagelse er 19. august.

Alle band og artister som bidrar med musikk har mulighet til å vinne blant annet en plateutgivelse produsert av Knut Schreiner med utvgivelse på Universals nye satsning Nightliner, deltagelse på treårsjubileumet til VICE i november og en omfattende reklamekampanje.

— Jeg er svært spent over å være en del av denne konkurransen. På en ny og ukonvensjonell måte er det her mulig for nye band og artister å lage et album og få det utgitt under meget gode og profesjonelle forhold. Dette skjer ikke like ofte lengre, siden musikkindustrien er under stor forandring samtidig som de store budsjettene er reduserte, sier Knut Schreiner, produsent og gitarist i Turbonegro.

— Kombinert med en rettferdig og spennende måte for å finne den nye nordiske musikken, er Levi’s Sounds et konsept som med suksess balanserer kunst med det kommersielle. Det er derfor jeg hoppet på sjansen til å være med som produsent, fremholder Schreiner i en uttalelse til pressen.

Juryen består av Elin Unnes (sjefsredaktør Vice Magazine Scandinavia, SE), Christopher Roberts (Vice Records, US), Morten Isachsen (Dist/Levi’s) og en representant fra Universal Music. Disse kommer i slutten av august til å plukke ut bidragene som skal gå til finalerunden.

Vinneren blir annonsert i midten av november.

Stillinger

Kommunikasjons-rådgiver

Krafttak for sang

Fagkonsulent

Folkeakademienes landsforbund – Sang i eldreomsorgen

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev