Popface

Norsk debutant-vår på Trust Me Records

Det startet med et velkjent radiotryne med en hemmelig plateselskap-drøm og en new yorker med egen laptop. Over et år etter starten kan det lille enkvinnesforetaket Trust Me Records se tilbake på en rekke album- og singelutgivelser, både med Laptop og den norske nystatsingen Popface. Nå graver plateselskapsjef Marit Karlsen seg videre ned i den norske undergrunnnen og går våren 2002 i møte med utgivelse av debutalbumene til både Safariari, Remington Super 60 og Hello Goodbye.

Kalender

Fiolinens gullalder

26/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Knut Vaage: multiMORF remix vol 1

26/09/2020 Kl. 20:00

Vestland

Ghazal- og qawwali-kveld

26/09/2020 Kl. 18:00

Oslo

Høstlandskap

26/09/2020 Kl. 16:00

Oslo

Året innledes 21. januar med RS60 & friends in space, en EP med Remington Super 60-remixer gjort av blant andre nederlandske Solex og Apoptygma Berzerk. Uka etter slippes endelig debutalbumet til den utvandrede nordmannen Jon Furuheim (for øyeblikket bosatt i Japan). Under navnet Safariari serverer han electronica av det rufsete og uberegnelige slaget.

28. februar slipper Popface debutalbumet «Michele, I Love You». Tidligere har Stavangergruppa mottatt gode kritikker for EPen «Calling Back, Falling Back». Etter ti år i undergrunnen spiller Popface fortsatt støypop som snuser på både Dinosaur Jr og Wedding Present.

I mars slipper så den norsk/svenske konstellasjonen Hello Goodbye til med sitt debutalbum. Dette er bandet som har fått laget en tegneserie om seg før de har gitt ut så mye som et album. To nordmenn og to svensker med blant andre Alex fra Ricochets på laget.

Stillinger

Direktør

Fond for utøvende kunstnere

Markedskoordinator

Det Norske Blåseensemble (DNBE)

Forretningsutvikler

Sørf – Sørnorsk kompetansesenter for musikk

Førsteamanuensis i fløyte

Norges musikkhøgskole

Førsteamanuensis i klarinett

Norges musikkhøgskole

Kantor

Ulstein kyrkjelege fellesråd

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev