Popface

Norsk debutant-vår på Trust Me Records

Det startet med et velkjent radiotryne med en hemmelig plateselskap-drøm og en new yorker med egen laptop. Over et år etter starten kan det lille enkvinnesforetaket Trust Me Records se tilbake på en rekke album- og singelutgivelser, både med Laptop og den norske nystatsingen Popface. Nå graver plateselskapsjef Marit Karlsen seg videre ned i den norske undergrunnnen og går våren 2002 i møte med utgivelse av debutalbumene til både Safariari, Remington Super 60 og Hello Goodbye.

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Året innledes 21. januar med RS60 & friends in space, en EP med Remington Super 60-remixer gjort av blant andre nederlandske Solex og Apoptygma Berzerk. Uka etter slippes endelig debutalbumet til den utvandrede nordmannen Jon Furuheim (for øyeblikket bosatt i Japan). Under navnet Safariari serverer han electronica av det rufsete og uberegnelige slaget.

28. februar slipper Popface debutalbumet «Michele, I Love You». Tidligere har Stavangergruppa mottatt gode kritikker for EPen «Calling Back, Falling Back». Etter ti år i undergrunnen spiller Popface fortsatt støypop som snuser på både Dinosaur Jr og Wedding Present.

I mars slipper så den norsk/svenske konstellasjonen Hello Goodbye til med sitt debutalbum. Dette er bandet som har fått laget en tegneserie om seg før de har gitt ut så mye som et album. To nordmenn og to svensker med blant andre Alex fra Ricochets på laget.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.