Berit Kolstad (Foto: TONO)

TONO: Svar vedrørende «Tonofile»

– Det er riktig som Jon Hegre skriver, at i avtaletilbudet Tellé Records fikk fra TONO i april måned, var tariffen kr, 1,60 pr nedlastning, forteller underdirektør Berit Kolstad i TONO. I en prøveperiode frem til sommeren 2004 er prisen derimot satt ned til 80 øre per nedlastning, og dette tilbudet vil være likt for alle. – Platesalget er for nedadgående, og for TONO er det et selvfølgelig mål at folks oppmerksomhet skal være rettet mot lovlige tjenester på nettet, framfor de ulovlige, skriver Kolstad videre.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Av Berit Kolstad, Underdirektør, TONO

Det er riktig som Jon Hegre skriver, at i avtaletilbudet Tellé Records fikk fra TONO i april måned, var tariffen kr, 1,60 pr nedlastning. Vi ser nå at dette skulle vi ha redegjort for tidligere i denne debatten, og vi beklager at det ikke ble gjort.

Det er imidlertid et faktum at den samme tariffen på nevnte tidspunkt også var gjeldende for andre tilsvarende brukere, herunder musikkonline.no. Videre er det et faktum at om Tellé eller andre ønsker slik avtale i dag, vil de få denne til gjeldende tariff, kr. 0,80. Tariffen er nedsatt i en prøveperiode fra 1. juli 2003 til og med 30. juni 2004 og gjelder selvfølgelig for alle brukere. Opplysninger om vilkår og tariffer er tilgjengelig på TONOs hjemmesider.

Det er klart det er et PR-stunt for norsk musikk når TONO i samarbeid med de norske plateselskapene byr på gratis nedlastninger av musikk i 5 dager.

Platesalget er for nedadgående, det vet vi alle. For TONO og alle andre som lever med og av musikk, er det et selvfølgelig mål at musikk på nettet skal være lovlig tilgjengelig for brukerne, og at folks oppmerksomhet skal være rettet mot lovlige tjenester på nettet, framfor de ulovlige.

Stillinger

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev