FB event (1)

Vigulf om Cikada

Klarinettist og komponist Roger Vigulf mener at debatten rundt Cikada og Ny Musikk har vært interessant, men etterlyser en runde om Ny Musikks rolle som konsertarrangør for alle profesjonelle utøvere som jobber med samtidsmusikk.

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Jeg har fulgt med i debatten den siste uken, og synes at de forskjellige innleggene er interessante. Personlig synes jeg musikerne i Cicada gjør en flott jobb med det de fremfører, men min tanke slår meg at musikerne i ensemblet burde vise mere toleranse for komponistene (norske i dette tilfellet). Man kan bli fristet til å «frese» litt opp.

Det medlemmene i Cicada bør tenke på, er den heldige situasjon de er i med tanke på at det f.eks. ikke har vært konkurranse om posisjonene i ensemblet. Det finnes jo en del dyktige utøvere som helt sikkert kunne tenkt seg samme mulighetene.

En debatt om Ny Musikk`s rolle som konsertarrangør, også de andre avdelingene i landet «for alle profesjonelle utøvere som jobber med samtidsmusikk og ikke kun for Cicada`s medlemmer», kunne være i mitt tilfelle en mere interessant diskusjon.

Med vennlig hilsen
Roger Arve Vigulf
klarinettist

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.