logo_cut

Vigulf om Cikada

Klarinettist og komponist Roger Vigulf mener at debatten rundt Cikada og Ny Musikk har vært interessant, men etterlyser en runde om Ny Musikks rolle som konsertarrangør for alle profesjonelle utøvere som jobber med samtidsmusikk.

Kalender

BACH – HAYDN – BACH

03/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Jeg har fulgt med i debatten den siste uken, og synes at de forskjellige innleggene er interessante. Personlig synes jeg musikerne i Cicada gjør en flott jobb med det de fremfører, men min tanke slår meg at musikerne i ensemblet burde vise mere toleranse for komponistene (norske i dette tilfellet). Man kan bli fristet til å «frese» litt opp.

Det medlemmene i Cicada bør tenke på, er den heldige situasjon de er i med tanke på at det f.eks. ikke har vært konkurranse om posisjonene i ensemblet. Det finnes jo en del dyktige utøvere som helt sikkert kunne tenkt seg samme mulighetene.

En debatt om Ny Musikk`s rolle som konsertarrangør, også de andre avdelingene i landet «for alle profesjonelle utøvere som jobber med samtidsmusikk og ikke kun for Cicada`s medlemmer», kunne være i mitt tilfelle en mere interessant diskusjon.

Med vennlig hilsen
Roger Arve Vigulf
klarinettist

Stillinger

Stipendiat i musikk

Universitetet i Stavanger

Kantor/organist – 100%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor – 50%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor/ organist

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Forskningsbibliotekar

Nasjonalbiblioteket

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev