Bergen Jazzforum (logo)

Ny daglig leder i Bergen Jazzforum

Bergen Jazzforum skifter i disse dager daglig leder. Linda Skipsnes Strand har vært engasjert i Nattjazz og Bergen Jazzforum som frivillig siden 1998, sittet i styret til BJ siden 2001 og vært pressekontakt for Nattjazz og Avgarde. Strand har også fullført sin master i medievitenskap med tittelen «Look to Norway – om jazz og kulturpolitikk».

Kalender

BACH – HAYDN – BACH

03/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Leder gjennom de siste 3 årene, Ingvard Mjelde Olsen, slutter for å ta til med nye og andre utfordringer innen IT-feltet.

— Jeg har hatt tre utrolig lærerike og kjekke år på jazzkontorene i Bergen, men ser samtidig veldig frem til mitt nye yrke, noe jeg faktisk er utdannet til. Det er mye jeg vil savne og de er nok ikke helt kvitt meg enda. Det er jo tross alt en organisasjon tuftet på frivillig arbeid, sier avtroppende leder i en uttalelse til pressen.

Ny daglig leder er Linda Skipnes Strand. Hun er 28 år og opprinnelig fra Mosjøen.

Strand kommer direkte fra Universitetet i Bergen der hun i september fullførte en master i medievitenskap, med tittelen ”Look to Norway – om jazz og kulturpolitikk”.

Gjennom dette arbeidet har hun tilegnet seg kunnskap, som ikke bare vil komme godt med i den nye jobben, men som også vil være et godt supplement til kunnskapene som allerede finnes i jazzkontorfelleskapet på USF Verftet.  

Den nye lederen er ikke helt ukjent med jazzmiljøet i Bergen. Siden 1998 har hun vært engasjert som frivillig både i Nattjazz og Bergen Jazzforum og fra høsten 2001 har hun også sittet i styret i Bergen Jazzforum. Ellers har Linda Skipnes Strand vært pressekontakt for Nattjazz og Avgarde – og vært et år på andre siden av bordet som plateanmelder og jazzspaltist i Bergens Tidende.

Jobben som daglig leder i Bergen Jazzforum er delt mellom de tre organisasjonene Bergen Jazzforum (40%), Vestnorsk Jazzsenter (30%) og Nattjazz (30%). Strand vil ha ansvaret for den daglige driften av både klubben med sine frivillige medarbeidere og jazzscenen på Verftet. For Nattjazz vil det være mest informasjonsarbeid.

Linda Skipnes Strand er allerede installert og overtar roret fra mandag 6. november. Ingvard Mjelde Olsen vil være på kontoret frem til 17. november og sørge for at den viktigste kunnskapsoverleveringen blir godt ivaretatt.

Stillinger

Stipendiat i musikk

Universitetet i Stavanger

Kantor/organist – 100%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor – 50%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor/ organist

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Forskningsbibliotekar

Nasjonalbiblioteket

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev