Jazzintro: Kollasj av årets Jazzintro-deltakere

Vil bygge folkemusikkfyrtårn

Landslaget for Spelemenn er storfornøyd med folkemusikkscenene i Oslo, Bergen, Ål, Vågå, Bø og Øystre Slidre. Nå står Nord-Norge for tur.

Kalender

BACH – HAYDN – BACH

03/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Det treårige prøveprosjektet Den norske Folkemusikkscena er nå inne i sitt andre år. Formålet med Den norske Folkemusikkscena er å profesjonalisere arrangørene og etablere et landsomfattende nettverk av scener for folkemusikk og- dans.

— Utfordringen blir å etablere folkemusikkfyrtårn over hele landet. Vi vil for det første legge stor vekt på å få bedre kontakt med Nord-Norge. Det har vært et forsømt område, så her har vi mye å ta igjen, sier daglig leder i Landslaget for Spelemenn (LfS), Magnar Sundt, til Nationen.

— Vi har allerede en fast folkemusikkscene i Oslo som fungerer meget godt. Våre folkemusikkpøbber er vel så vellykket som de svenske enda de er kjent for å være særdeles dyktige arrangører. Vi har dessuten folkemusikkscener i Bergen, Ål i Hallingdal, Vågå, Bø, Øystre Slidre, og vi er opptatt av å bygge ut gode nettverk mellom disse scenene slik at det blir mulig å samkjøre turneer.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev