Per Anders Buen Garnås 2003

Resultater fra Oslokappleiken 2004

Sent, men forhåpentlig fremdeles godt: Ballade presenterer her resultatene fra den tradisjonelle Oslokappleiken, som ble avviklet med rekordbesøk 23. oktober. Det var som vanlig Laget for Folkemusikk som stod som arrangør, og Per Anders Buen Garnås fikk vandrepokalen for beste utøver på hardingfele til odel og eie etter å ha vunnet napp i denne for tredje gang. Andre klassevinnere var bl.a. Hans Sandum, Unni Løvlid, Ulf Arne Johannesen og Østerdølenes folkedanslag.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Landslaget for Folkemusikk melder at den tradisjonelle Oslokappleiken ble avviklet lørdag 23. oktober. Det var som vanlig Laget for Folkemusikk som stod som arrangør, og kappleiken hadde i år meget god deltakelse og rekordoppmøte med publikum. I alt stilte 66 startnummer opp i 25 forskjellige klasser. Det totale antallet deltakere lå mellom 130 og 140.

Landslaget for Folkemusikk hadde også et rekordartet oppmøte av publikum på kappleiken og festen om kvelden. Hele 115 stykker løste billett til kappleiken på dagen. Kappleiksgeneral Nils Øyvind Bergset mener dette viser en økende interesse for folkemusikk blant Oslofolk.

Fra premielistene kan vi rapportere om at Per Anders Buen Garnås fikk vandrepokalen for beste utøver på hardingfele til odel og eie etter å ha vunnet napp i denne for tredje gang. Kenneth de Gala fikk napp i en spesiell vandrepremie for beste dansespel. Dette er et tinnfat som er satt opp til den spelemannen som spiller best til dans for et dansepar i konkurranse.

De andre klassevinnerne var Hans Sandum (vanlig fele), Unni Løvlid (vokal folkemusikk), Anne Grethe og Rolf Bjørgan (dans vanlig fele), Liv Bergset og Nils Øyvind Bergset (dans hardingfele), Ulf Arne Johannessen (lausdans og durspel senior), Birgit Kollandsrud Friis (eldre folkemusikkinstrument) og Østerdølenes folkedanslag (lagdans).

Stillinger

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev