Korprisen 2020 til Bjørn Moe for hans arbeid med Nidarosdomens guttekor gjennom 47 år

Storåsfestivalen i minus igjen

Festivalledelsen avviser at festivalen kan gå konkurs, og det jobbes med å skaffe frisk kapital for å betale kreditorer.

Kalender

Cikada RBK + EAU

23/10/2020 Kl. 18:30

Oslo

Ivan Mazuze Band

24/10/2020 Kl. 19:00

Viken

Kampenjazz: Skarbø Skulekorps

25/10/2020 Kl. 20:00

Viken

Av Carl Kristian Johansen
Storåsfestivalen havnet i økonomisk uføre etter fjorårets festival, men fikk betalt kreditorer og kvittet seg med gjeld etter at Bureau Storm gikk inn på eiersiden.
I følge avisen Sør-Trøndelag har festivalen også i år gått med underskudd, og avisen beskriver situasjonen som alvorlig. Det skal være styremøte i Storåsfestivalen onsdag, der skal styreleder og daglig leder Erlend Mogård-Larsen informere om underskuddet.
Mogård-Larsen jobber med å skaffe kapital, og sier at han ikke har full oversikt over hvor mye penger festivalen mangler for å gå i balanse.
Han utelukker konkurs på nåværende tidspunkt, selv om Sør-Trøndelag sitter på informasjon som sier at situasjonen er mer alvorlig nå enn i 2008 da festivalen ba kreditorene gå med på frivillig akkord på 85 %.
Mogård-Larsen sier at den festivalen har penger utestående blant annet fra det offentlige.
— Vi har vært i kontakt med alle dem som vi skylder penger og fått betalingsutsettelse. Vi har et stort beløp utestående som skal inn, sier Mogård-Larsen, som har forventet balanse eller et lite minus-resultat etter årets festival.

Stillinger

Førsteamanuensis i musikkvitenskap

NTNU – Institutt for musikk

Kulturhusleiar

Sogndal kulturhus

Salgs- og publikumsansvarlig

Arktisk Filharmoni

Fagansvarlig

Norsk jazzforum

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev