Operaen inngår samarbeid med energidrikkprodusenten Red Bull (Foto: Erik Berg/Den Norske Opera & Ballett)

Operaen inngår samarbeid med Red Bull

Energidrikkprodusenten blir hovedsamarbeidspartner med Den Norske Opera & Ballett gjennom langsiktig avtale.

Kalender

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

05/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

08/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Regimentets Datter av Gaetano Donizetti

11/08/2021 Kl. 19.30

Viken

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

19/08/2021 Kl. 18.00

Oslo

15. august 2020 blir Operaen arena for sitt første idrettsarrangement. Klippestup-serien Red Bull Cliff Diving byr på høytsvevende og akrobatiske stup fra operataket, hele 27 meter over havoverflaten. Red Bull og Den Norske Opera & Ballett inngår på bakgrunn av dette en avtale som gjør Red Bull til hovedsamarbeidspartner for Den Norske Opera & Ballett frem til og med 2024, skriver Operaen i en pressemelding.

– Den Norske Opera & Ballett skal gjøre kunst viktigere i folks liv, gjennom å presentere opera og ballett av ypperste klasse. For å nå ut til stadig flere mennesker er det viktig for oss å samarbeide med synlige aktører som disponerer kraftfulle kanaler. Red Bull har gjennom mange år bygget seg opp et renommé som en solid og ettertraktet partner, og det er derfor med glede og stolthet at vi nå inngår dennesamarbeidsavtalen. Et sentralt element i avtalen er Red Bull Cliff Diving, som vil vise frem Operaen – som den unike arenaen den er – på en ny og spektakulær måte, sier kommersiell leder i Den Norske Opera & Ballett, Anna Hereid.

Avtalen er den første av sitt slag Red Bull inngår med en nasjonal arena i Norge. Det blir også første gang siden åpningen i 2008 at operahuset i Bjørvika samler tusenvis av tilskuere til en idrettskonkurranse.
– Arbeidet som ligger bak prestasjonene til deltakerne i Red Bull Cliff Diving har klare paralleller til dedikasjonen, terpingen og disiplinen som kreves av våre kunstnere for å gi publikum store opplevelser innenfor scenekunsten. Denne koblingen mellom idrett og kultur synes vi er spennende, sier Hereid.
– Vi ser frem til samarbeidet med Red Bull, og gleder oss stort til å skape en unik folkefest på Operaen når verdens beste klippestupere kaster seg ut i Oslofjorden.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Stillinger

Kulturskolelærer – breddeprogram musikk

Fredrikstad kommune – Kulturskolen

Kulturskolelærer – Dans/Jazzdans

Fredrikstad kommune – kulturskolen

Produsenter

Bodø2024 IKS

Kantor / Organist

Folldal Kirkelige Fellesråd

Basstrombone

Den Norske Opera & Ballett

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev