KKV-logo

Nye nettsider hos KKV

Kirkelig Kulturverksted relanserte nettsidene sine denne uken. Blant nyhetene finner vi informasjon om konserter og forestillinger i Kulturkirken Jakob.

Kalender

OPUS13: Debutkonsert

25/01/2022 Kl. 19.00

Oslo

Operapub på Røverstaden

26/01/2022 Kl. 19:00

Oslo

Glogerfestspillene: åpningskonsert

26/01/2022 Kl. 19:30

Viken

CD-katalogen til Kirkelig Kulturverksted har lenge ligget ute på nettet. På de nye sidene finner interesserte mer informasjon om Kirkelig Kulturverksteds arbeid generelt, samt informasjon om konserter og forestillinger i Kulturkirken Jakob – med direkte lenke til Billettservice.

Satser på funksjonalitet
Linda Netland ved Kirkelig Kulturverksted opplyser at selskapet arbeider kontinuerlig med å gjøre sidene mest mulig funksjonelle for brukerne, og legger til sidene vil endres og fortsatt viderutvikles med nye tjenester og funksjoner.

Hun forteller videre at internett er blitt et prioritert medium for Kirkelig Kulturverskted.

— På internettsidene kan vi gi utfyllende informasjon om både plateutgivelser og konserter i Kulturkirken Jakob. Dette er informasjon som vi i dag får en del telefoner om. Å kunne henvise til sidene våre på nettet letter arbeidet for oss. Kirkelig Kulturverksted står også bak Musikk-Klubben, og en del av de nye medlemmene melder seg inn i klubben på bakgunn av informasjonen som ligger ute.

Et forbilledlig eksempel
Ballade.no synes at de nye sidene til Kirkelig Kulturverksted er blitt både lyse, elegante og brukervennlige. I tillegg til seksjonene som alt er nevnt, finner vi også egne områder for kirkekunst, generell billedkunst og KKV’s ikke-musikkorienterte produktkatalog. Sidene finnes også i en engelskspråklig utgave, mens CD-katalogen er søkbar på både artistnavn, platetittel og musikktype.

I en tid da særlig internasjonale plateselskaper gjerne lager så avanserte/flashy nettsteder at de ofte er vanskelig å navigere seg gjennom (for ikke å si komme seg inn på), er Kirkelig Kulturverksteds nye sider et fint og sobert eksempel på at begrenset bruk av effekter kan være en vel så effektiv måte å kommunisere med brukerne på. Og med en artiststall som spenner fra Ole Paus til Schola Sanctae Sunnivae kan sidene til Kirkelig Kulturverksted definitivt være verdt et besøk.

Du finner direktelenken til dem her, mens vi ellers minner om støttekonserten for Burma i Kulturkirken Jakob søndag 24. september kl 19.00, der bl.a. Sigvart Dagsland, den burmesiske musikeren Mun Awng og tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik vil være blant deltagerne.

Stillinger

Festivalsjef/ kunstnerisk leder

Riddu Riddu Festivála

Universitetslektor i gehørtrening

Norges musikkhøgskole (NMH)

Country Manager

Musikkundervisning Norge AS

Generalsekretær

Noregs Ungdomslag

Seksjonssjef for økonomi, personal og arkiv

Norges musikkhøgskole (NMH)

PR & Markedsansvarlig

Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene

Solo OBO Bodø

Arktisk Filharmoni

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this