Samstemt 2006: Illustrasjonsbilde 1

MVO: Økte midler

Musikkverkstedordningen deler ut 17,5 millioner til aktiviteter innen rock, jazz, folkemusikk og verdensmusikk i 2008.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Søknadsfristen nærmer seg for årets Musikkverkstedordning (MVO), der det i år skal deles ut hele 17,5 millioner kroner. Regjeringen har i år økt tilskuddet til MVO slik at man i 2008 vil ha 2, 5 millioner mer til disposisjon enn i fjor. Mye av dette er øremerket til kvalitetsheving av øvingslokaler over hele landet, meldes det fra MVO:

— Øremerkingen skyldes at det i dag finnes få og dårlige lokaler. Økningen vil føre til at flere større og mindre øvelokaleprosjekter ser dagens lys.

MVO er en støtteordning for aktiviteter innen rock, jazz, folkemusikk og verdensmusikk. De støtter øvings- og framføringsutstyr, bygningsmessig tilretteleggelse, opplæring, og ikke-personlige instrumenter. MVO har i praksis en klar ungdomsprofil, men ingen reell aldersgrense. De årene ordningen har eksistert har MVO fordelt totalt mer enn 160 millioner kroner til aktiviteter over hele landet.

I 2006 mottok MVO godt over 800 søknader, og 437 av disse ble tildelt støtte.

Søknadsfristen for i år er satt til 15. november.

Norsk musikkråd er musikklivets nettverk og har 33 medlemsorganisasjoner med over 140 000 medlemmer. Musikkrådet forvalter to store støtteordninger: Frifond musikk og MVO.

Det er MVO som melder dette i dag.

Stillinger

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Pianolærer

Nittedal Kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev