Kaja Gunnufsen (Foto: Tonje Thilesen/Brilliance)

Musikkforum om tekstkriving

Don Martin, Kaja Gunnufsen, Emile The Duke, og Ragnar Hovland vil dele sine erfaringer med tekstskriving på Kulturhuset i Oslo onsdag kveld.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Fire artister og tekstforfattere skal på Musikkforum onsdag snakke om å skrive tekster til musikk.
Don Martin, Kaja Gunnufsen, Emile The Duke, og Ragnar Hovland vil dele tanker og erfaringer rundt tekstskriving, med utgangspunkt i en låt eller tekst de selv har skrevet.
Det overordnede spørsmålet er: Hvilke valg tar man underveis – og hvor begynner det hele?
Om paneldeltakerne:
Martin «Don Martin» Ahzami Raknerud er rapartist og har gitt ut fire soloalbum. Han er tidligere medlem av Gatas Parlament, og er aktuell med albumet «Løvehjerter Blant Slangene i en Tigerstad».
Kaja Gunnufsen er artist og låtskriver som fikk mye oppmerksomhet for blant annet tekstene på debutalbumet «Faen Kaja». Hun kommer med sitt andre album den 14. oktober – dagen etter Musikkforum!
Emile The Duke aka Aasen er en artist fra Oslo. Han har gitt ut egenprodusert musikk på sitt eget selskap, Mooktime, siden 2010 og er mest kjent for sitt arbeidslivsrelaterte album «Aasen» på norsk og er nå aktuell med oppfølgeren «Aasen tar helg».
Ragnar Hovland er forfatter, tekstforfatter og musiker. Han debuterte i 1979 med boka «Alltid fleire dagar» og har vunnet en rekke priser i sitt forfatterskap. Han skriver også tekst til musikk, og har blant annet skrevet for Odd Nordstoga.
Samtalen som er ledet av Ballade-redaktør Ida Habbestad holdes på Kulturhuset i Oslo. Det er gratis inngang, og for dem som ikke kan være til stede vil den strømmes her.
Musikkforum er et måndelig arrangement i regi NOPA og Norsk komponistforening.
Foreningen Ballade er eier og utgiver av redaksjonelt uavhengige ballade.no. Per i dag er NOPA, NKF, MFO og NMFF medlemmer i Foreningen Ballade.

Stillinger

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev