pride 2024

Møte i GRAMO i ettermiddag

I dag er det duket for den ekstraordinære generalforsamlingen i GRAMO, der det nye GramArt-styret håper å få valgt inn sine representanter. Øyvind Myhrvold skal mandag ha trukket seg fra alle verv i GRAMO, samtidig som GramArt hevder å ha samlet inn et betydelig antall fullmakter for sin sak.

Kalender

Ensemble KammerKlang i Bugården kirke

21/06/2024 Kl. 18

Vestfold og Telemark

Salif Keita-konsert

21/06/2024 Kl. 19.30

Viken

Valdres sommersymfoni – festivalen

21/06/2024 Kl. 1800

Innlandet

Alle organisasjonene i GRAMO – GramArt, Norsk Musikerforbund, Norsk Kantor- og Organistforbund, Norsk Musikkpedagog forening, Norsk Skuespillerforbund, Norsk Tonekunstner Samfund, FONO og IFPI – har etter hvert støttet opp om kravet om ekstraordinær generalforsamling. Grunnlaget for denne ekstraordinære forsamlingen ble lagt under GRAMO-møtet den 19. november, da Norsk Artistforbund for øvrig også ble vedtatt tatt opp i organisasjonen.

Styreleder Phillip Kruse i GramArt uttrykker håp om at dagens møte ikke vil bli spesielt dramatisk.

— Vi regner med å få valgt inn våre kandidater, som er daglig leder Jan Erik Haglund og Johnny Sjo fra D’Sound, med Marianne Antonsen og Bjørn Eidsvåg som vararepresentanter. Om disse fire skulle bli valgt, vil de også være det nye GramArt-styrets representanter i utøvende sektor hos GRAMO.

Phillip Kruse kan fortelle at GramArt har jobbet iherdig for å skaffe seg fullmakter til dagens møte, og ellers også forsøkt å mobilisere støttespillere.

— Jeg kan si så mye som at vi sitter på et betydelig antall fullmakter. Det kan selvfølgelig dukke opp benkeforslag i løpet av møtet, men jeg regner med at vi får den støtten vi har bedt om. Det var viktig for oss å få til dette nyvalget, og vi er rimelig trygge på at GramArts kandidater også vil bli stemt inn.

På spørsmålet om pressen vil få anledning til å være til stede under ettermiddagens møte, svarer Kruse følgende:

— Vi vil i hvert fall bruke våre fullmakter til å stemme for at journalistene skal få slippe til. Men som sagt – vi satser på at dette blir et kort og udramatisk møte.

Den ekstraordinære generalforsamlingen finner sted i Ingeniørenes Hus i Oslo klokken sytten i dag.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.