Avtroppende styreleder Rhiannon Edwards og påtroppende styreleder Monica Ifejilika (Foto: Ane Hagness Kiran)

Monica Ifejilika ny styreleder i AKKS Norge

Sentralstyret som skal sitte fra nå og frem til mai 2020 ble valgt på landsmøtet i Bergen i helgen.

Kalender

Sommerkonsert

25/06/2021 Kl. 18.30

Viken

I helgen avholdt AKKS Norge landsmøte i Bergen og det ble valgt nytt sentralstyre for perioden mai 2018 – mai 2020.

Det nye styret skal ledes av Monica Ifejilika, soloartist under eget navn og utgjør sammen med Asta Busingye Lydersen gruppen Queendom. Hun er også frilansskribent og en mye brukt foredragsholder og moderator. Monica sitter i styret i Oslo Domkor, og er en tydelig stemme i mangfoldsarbeidet på kulturfeltet.

– Det er med både stor glede og ærefrykt at jeg påtar meg oppgaven som styreleder for AKKS Norge. Som så mange venner av meg, har også jeg stått og øvd i et AKKS lokale med gruppa mi.
Og alle disse årene etter husker jeg godt de som heiet på meg, utfordret meg, og inspirerte meg til å ta musikken på alvor. AKKS rundt om i landet gjør allerede så mye riktig, så min oppgave blir å ikke gå i veien for det, men heller bidra til å nå enda flere – og kanskje også en enda bredere medlemsmasse.” sier den nyvalgte styrelederen i en pressemelding.

Med seg i styret får hun Claus Fibiger – daglig leder i Tanken i Sandvika, Camilla Slaatun Brauer – kommunikasjonsansvarlig i Norsk Jazzforum og Ingunn Sand, daglig leder i JM Norway og tidligere varamedlem i sentralstyret.

AKKS er en idealistisk musikkorganisasjon som arbeider for kjønnsbalanse og likestilling i norsk musikkliv. AKKS formål er ”å rekruttere, motivere og synliggjøre kvinner i alle ledd av musikklivet. Organisasjonen har i dag nærmere 1700 medlemmer og over 100 band og grupper tilknyttet seg.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Stillinger

Rådgiver kultur

Agder fylkeskommune

Kirkemusiker

Aurskog-Høland kirkelige fellesråd

Salgs- og markedsansvarlig

Festspillene i Bergen

Daglig leder

Balansekunst

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev