Knut Schreiner

Knut Schreiner blir ny TIDAL-redaktør i Norge

TIDAL styrker satsingen på lokal redaksjonell profil for sine norske brukere.

Kalender

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

22/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

TIDAL (tidligere WiMP) har norske røtter, og hovedtyngden av selskapets ansatte er plassert i Oslo. Norsk musikk og en lokal redaksjonell profil er et uttalt satningsfelt for musikk- og underholdningstjenesten TIDAL.
Musikkredaksjonen, som også er i Oslo, skal styrkes ved ansettelsen av Knut Schreiner som ny redaktør.
Schreiner har en tydelig og engasjert stemme i norsk musikkoffentlighet, og har markert seg som en profilert musikkskribent de senere årene, blant annet i Ballade. Som produsent og utøvende musiker i band som Turboneger, Kåre & The Cavemen og Euroboys har han også opparbeidet innsikt i norsk artistliv og øvrig musikkbransje.
Hans nylig avsluttede mastergrad i sosiologi er basert på interessen for artistene, det digitale feltet og strømmetjenester, og gjør etter Tidals mening Schreiner svært godt egnet for den rollen han nå skal fylle.
– Det betyr mye for meg at TIDAL var lokale pionerer innen strømmeformatet, og at de viderefører verdier fra den musikkulturen jeg selv kommer fra, med kuratert innhold og bedre lytteopplevelse. Jeg håper å være et vitalt tilskudd til TIDALs redaksjonelle profil, til glede for både den jevne lytter og superfans, sier Schreiner i en pressemelding
I Norge var 43 av de 100 mest spilte albumene i TIDAL i 2015 norske, mens 36 av de 100 mest spilte låtene er norske.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev