hausmania

Hausmania til fronten

Hausmania, det uavhengige og nedleggingstruede kulturhuset ved Akerselvens bredd i Oslo, slår førstkommende lørdag på stortrommen: Da arrangeres en demonstrasjon for å sette søkelyset på kulturhusets truede situasjon samt å fokusere på nødvendigheten av et rikt kulturliv i hovedstaden. Ballade bringer her videre oppropet fra Hausmanias hjemmeside i sin helhet.

Kalender

Operagalla

09/08/2020 Kl. 19.00

Oslo

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Av Hausmania

Hausmania må bli – Demonstrasjon lørdag 8. november

Vi melder med dette om demonstrasjon som vi vil gjennomføre lørdag 8. november kl 14.00.

I flere tiår har stat og kapital drevet jakt på alle frihetlige krefter. Arbeiderpartiets dynasti tok makten i Norge. Folk trodde at det var deres representanter. De så den norske stat som seg selv. Motstanden forsvant. Folk ble diskriminert, avlyttet, kontrollert, lobotomert og sterilisert.

Hausmania, et frihetlig og kreativt, mangfoldig og fargerikt kulturhus, et av de største i Nord-Europa, står nå for tur. Dette må ikke skje. Med alle våre krefter samlet kan vi kanskje tvinge folk å vise respekt til en kultur som i all tid har vært den utviklende og skapende.

Vær med og støtt opp om det radikale, som en motpol til institusjonstilværelsen som kveler oss alle. Vær med og vis at vi har styrke og støtte blant folk. Vær med å demonstrere mot kulturraseringen, mot truslene mot Hausmania, Blitz og andre selvstyrte kulturhus!

Kulturhuset Hausmania arrangerer en fargerik teatralsk demonstrasjon for et rikere kulturliv i Oslo neste lørdag, den 8. november. Møt opp på kulturhuset Hausmania i Hausmannsgate 34. Ta på fargerike klær/kostymer, lag plakater, svarte faner og ta med trommer, horn, megafon, farger, masker, fart og humør!

Det har mye å si at du blir med, siden det har vist seg i det siste at politikerne legger merke til slike hendelser. Etterpå vil det bli fest på kulturhuset Hausmania med konsert og happenings.

Møt opp kl 14.00 i Hausmannsgate 34 og gi din mening et ansikt, dette vil bli en morsom fredelig demonstrasjon med alle slags folk!

Ruten går som følger: Hausmania (Hausmannsgt. 34) – Møllergata – Youngstorget – Torggata – Stortorvet – Karl Johan – Stortinget.

Det foregår for tiden en underskriftskampanje for Hausmania, der bl.a. Cliff Moustache, kunstnerisk leder, Nordic Black Theatre, Ultimadirektør Geir Johnson og professor ved Norges Musikkhøgskole, Ivar Frounberg, er blant underskriverne så langt. Oppropet finner du på denne undersiden hos Hausmanias nettsted.

Stillinger

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Festivaldirektør

Nordland Musikkfestuke

Dirigent – hovedkorps

Hosle og Bekkestua skolekorps i Bærum

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev