Frist
01/05/2023

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Oslo

Stillingstype
Offentlig
Organisasjon
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Talent Norge står i kjernen av talentutvikling innen kunst og kultur. Vi er initiert og eiet av Kultur- og likestillingsdepartementet, sammen med Sparebankstiftelsen DNB og Cultiva. I samarbeid med private partnere finansierer Talent Norge over 50 talentprogram innen kunst og kultur over hele landet. Som del av dette tilrettelegger vi for tverrfaglig kompetanseutveksling mellom programmene og er også et støtteapparat for utøvere som er på vei mot en yrkeskarriere innen kunstfeltet.Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Daglig leder

Talent Norge

Vil du lede arbeidet med å fremme det ypperste vi har av talenter innen kunst og kultur i Norge?

Talent Norge har siden etableringen i 2015 jobbet for talentutvikling i verdensklasse innen profesjonell kunst i Norge, og for å fremme en felles finansiering mellom det offentlige og private aktører. Daglig leder gjennom åtte år går til nye spennende oppgaver, og vi søker derfor hennes etterfølger.

Den rette til å fylle rollen har høye ambisjoner for hva talentutvikling på kulturfeltet kan være, og et sterkt engasjement for å skape gode forbindelser mellom våre mest lovende utøvere og ledende aktører både innen kulturfeltet og i samfunnslivet for øvrig. Den nye lederen har en tydelig bevissthet om den profesjonelle kunstens betydning i et moderne samfunn som vårt, og hva det vil si å rekruttere til det profesjonelle kunstlivet i en internasjonal kontekst. For å lykkes i rollen er det avgjørende å være en brobygger, med evne til å forene gode krefter og skape vekst og verdi for alle parter. Et dynamisk samspill med næringslivet og private bidragsytere er en sentral del av oppdraget.

Det er et stadig uforløst potensial for talentutvikling i norsk kulturliv, og viktige oppgaver for daglig leder fremover vil være knyttet til å utvikle Talent Norge videre med et langsiktig vekstperspektiv. Dette fordrer visjoner, handlekraft og evne til å sette retning – grunnfestet i solid kunnskap om kunst- og kulturfeltet, politikk og forvaltning, økonomi og finansieringsarbeid, strategisk ledelse og organisasjonsutvikling.

Som daglig leder i Talent Norge får du en utviklende og utfordrende lederrolle i et faglig sterkt miljø. Ved Talent Norges kontorer i Operaen i Oslo møter du et engasjert team på tolv som bryr seg om hverandre og utøverne de jobber for. Daglig leder rapporterer til styret i Talent Norge.

Vi vet at mangfold skaper bedre resultater, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Vil du vite mer om stillingen, ta gjerne kontakt med våre rekrutteringsrådgivere hos  Hodejegerne AS, Åsta Braathen, tlf.: 989 01 025, eller Anette Myhre Vincendeau tlf.: 975 37 455. Det er også mulig å kontakte styreleder Tom Remlov, tlf.: 908 42 058.

Søknader vurderes fortløpende, søk gjerne i god tid før fristen 1. mai.

Frist
01/05/2023

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Oslo

Stillingstype
Offentlig
Organisasjon
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Talent Norge står i kjernen av talentutvikling innen kunst og kultur. Vi er initiert og eiet av Kultur- og likestillingsdepartementet, sammen med Sparebankstiftelsen DNB og Cultiva. I samarbeid med private partnere finansierer Talent Norge over 50 talentprogram innen kunst og kultur over hele landet. Som del av dette tilrettelegger vi for tverrfaglig kompetanseutveksling mellom programmene og er også et støtteapparat for utøvere som er på vei mot en yrkeskarriere innen kunstfeltet.