gif global nights 2024

Vellykket Sommer Parade

Med rundt 20 000 deltagere ble årets utgave av Sommer Parade en stor suksess. Arrangementet fant sted for første gang i 1996, og samlet den gangen knapt 300 deltagere.

Kalender

New York? New York?! Here we go again

25/05/2024 Kl. 17:00

Oslo

Operapub på Grønland Boulebar

25/05/2024 Kl. 19:00

Oslo

Roger Arve Vigulf og strykere

26/05/2024 Kl. 19

Vestfold og Telemark

Ensemble Ernst på Ridehuset

26/05/2024 Kl. 18.00

Oslo

Sommer Parade er for alvor i ferd med å bli det store utstillingsvinduet for klubbkulturen i Norge, og doblet antall deltagere i forhold til fjorårets også høyst vellykkede arrangement. I tillegg til selve paraden var det også en rekke arrangementer på Oslos utesteder hele helgen, der en rekke norske og internasjonale DJ’er fyrte ekstra opp under danseføttene.

Det deltok et titalls såkalte flåter under årets parade, der fargerike dansere og store musikkanlegg sørget for at stemningen holdt seg på kokepunktet. Blant flåtedeltagerne var utelivsguiden Nattguiden, uteseksjonen i Oslo, ungdomstilbudet The House, samt partykonseptet Sub City. I forkant av helgens store arrangement hadde DJ-veteranen Lars Holte satt sammen en egen Sommer Parade-CD, mens Petre var med på å sende live fra arrangementet. På Rådhusplassen ble det arrangert et seks timers uteparty med tretten DJ’er, der Strangefruit, Omar, Nils Noa, Arildodildo og før nevnte Lars Holte var noen av de norske navnene.

Bilder fra helgens arrangement finner du bl.a. på nettsidene til Dagbladet og VG, samt sidene til Nattguiden, www.partynett.com og sommerparade.net

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.