På kanten - Erik Valebrokks spalte i popbladet POP 1985

Tatt med marijuana

Den fransk-tyske musikeren Gonzales ble tatt i tollen på Gardermoen med 1,8 gram marijuana. Konserten på Blå sist lørdag ble følgelig noe amputert.

Kalender

POING ALMOST CLASSIC – releasekonsert

06/03/2024 Kl. 19:00

Oslo

Musical Sanatorium

07/03/2024 Kl. 18:00

Viken

Gonzales og hans partner Paul PM landet som planlagt på Gardermoen på Lørdag. Gonzales ble tatt av tollerne med 1,8 gram marijuana. Det endte med at han måtte overnatte hos politiet på Gardermoen, og ble sendt til Paris (han bor i Berlin, men er fransk statsborger) søndag morgen.

Lørdagens konsert skulle være hans aller første i Skandinavia. Gonzales er for de neste to årene nektet innreise til Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Politiet har opplyst arrangør Kjell Society at det er mulig å søke visum for å opptre. Vi er i løpende kontakt med Gonzales for å få til en ny konsert til sommeren. Gonzales er også veldig lei seg, og har beklaget situasjonen. Han har lovet å komme tilbake til Norge.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.