Illustrasjonsfoto. Bildet er fra Nils Petter Molværs Alene med trompeten-produksjon i 2004. Her fra konsert på Blå i Oslo (Foto: Lars K. Lande/Rikskonsertene)

Punkt og Motion samarbeider

Magne Furuholmen, Nils Petter Molvær og Pink Floyds gamle manager kommer til Kristiansand siste uka i august som et resultat av et samarbeid mellom Punkt og Motion.

Kalender

Operagalla

09/08/2020 Kl. 19.00

Oslo

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Opplevelseskonferansen Motion og Punktfestivalen ligger tett inntil hverandre siste uka i august. Arrangementene har nå inngått et samarbeid.

Først og fremst resulterer dette i et stort felles seminar 30. august om digitalisering og rettigheter (IPR) i musikkindustrien.

Her er HiA og Kristiansand Kunnskapspark også med på laget. Deltakerne får sjansen til av lære av anerkjente bransjefolk som Peter Jenner (eks-manager til Pink Floyd og The Clash), Bendik Hofseth (artist og NOPA leder), Bjørn Aleksander Brem aka Gothminister (advokat og goth-rocker) og Bugge Wesseltoft (artist og produsent).

I tillegg bidrar Punkt til at den nyetablerte konferansen Motion kan servere tidenes opplevelsesbonus til sine delegater: Nils Petter Molvær med fullt band, DJ Strangefruit og ikke minst Magne Furuholmen med band. Toppartistene opptrer også på andre arenaer i løpet av Punktfestivalen. Med dette er det duket for en stjernespekket augustuke der læring, inspirasjon og kunstneriske opplevelser går hånd i hånd, lover arrangørene i en pressemelding.

Om Motion:
Konferansen Motion arrangeres 28. – 30. august. Av plakatnavn kan nevnes merkevareguruen Kevin Keller (US), Norgessjefen i Google, designeren bak Koenigsegg, Bård Eker og gründeren for Hultsfredfestivalen (Sveriges Quart), Putte Svensson. Motion handler om bevegelser mellom kultur og næring. Konferansen arrangeres av Cultiva, Sørlandets Kompetansefond, Sparebanken Pluss og Kristiansand Dyrepark.

Om Punkt:
Musikkfestivalen Punkt arrangeres i år for tredje gang, 29. august – 1. september. Allerede første året ble festivalen utropt til ”This year’s most innovative festival” av BBC Music Magazine, på grunn av programsammensetningen og konseptet Live Remix: Alle konserter på Hovedscenen remikses umiddelbart på Biscenen, slik at publikum kan gå dit rett etter konserten og lytte til ”dekonstruksjonen”. Sentrale navn på Punkt 07: Jon Hassell, Kammerflimmer Kollektief, Robin Guthrie, Nils Petter Molvær, Solveig Slettahjell og Jaki Liebezeit/Burnt Friedman.

Stillinger

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev