Fri Resonans

Live på Henie Onstad

Førstkommende søndag er det duket for impro, jazz, pop og post-rock på Henie Onstad kunstsenter.

Kalender

På søndag blir det konserter dagen lang på Henie Onstad kunstsenter 3. februar.

De inviterer da nemlig til Fri resonans happening med noen av de mest profilerte navnene innenfor norsk impro, jazz, pop og post-rock i 2008: Rockettothesky, Huntsville, Lack og The Samuel Jackson Five holder konserter fra kl. 12-17. DJ Skarfar vil spille plater

— Vi arrangerer denne happeningen i samarbeid med Fri Resonans som er en av de mest spennende unge musikkfestivalene for improvisert og ny musikk som startet i Trondheim i 2005, sier Lars Mørch Finborud, musikkansvarlig på Henie Onstad kunstsenter.

Happeningen vil være den første i en rekke med musikalske arrangementer i 2008. Med denne satsingen vil billedkunst og musikk presenteres side om side ved Henie Onstad kunstsenter. Musikkarrangementene vil derfor være gratis ved kjøp av museumsbillett. Mange av arrangementene vil også sammenfalle med åpninger av nye store utstillinger på huset og i anledning 3.feb vil man kunne se den store samtidsutstillingen Carnegie Art Award og Nils Aas retrospektiv i Sal Haaken på samme billett.

Dette ifølge Henie Onstad kunstsenter.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Stillinger

Førsteamanuensis i klaver

Norges musikkhøgskole (NMH)

Innholdsprodusent digital formidling

Festspillene i Bergen

Daglig leder

Ung i Kor Nord

Kommunikasjonssjef

Stormen Konserthus KF

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev